Serkan Akcan: "Galatasaray'da harika oynuyor, artık ligimizin referans oyuncusu olacak"

Galatasaray, oynadığı futbolla büyük beğeni aldığı Şampiyonlar Ligi'ne maalesef veda etti.

Serkan Akcan: "Galatasaray'da harika oynuyor, artık ligimizin referans oyuncusu olacak"

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ŞAŞIRTICIYDI"

Manchester United ve Bayern Münih’e karşı harika performanslara çıkan Galatasaray’ın Kopenhag deplasmanında hem oynadığı futbol hem de aldığı sonuç şaşırtıcıydı. Kopenhag takım olarak sağlam bir planla Galatasaray’a alışılagelmiş ön alan baskısı için fırsat vermedi. 

"ABDÜLKERİM, ARTIK REFERANS OLACAK"

Abdülkerim Bardakcı yine harika bir maç çıkardı. Sol ayağının kalitesini oyun kurulumlarında o kadar net gösteriyor ki, sanırım ligimizde bir sol stoperi tarif ederken artık Abdülkerim’i referans olarak göstereceğiz. 

"TÜM GALATASARAYLILARI YANILTTI"

Şampiyonlar Ligi öncesindeki hafta bazı futbolcuların performansları teknik heyet için büyük bir yanılgıya yol açtı. United maçından önce Mertens’in, Alanya performansının ardından Tete’nin geçen hafta sonu Adana Demirspor karşısındaki iştahı Okan Buruk dahil tüm Galatasaraylılar’ı yanıltmış olsa gerek. Dün 11’de başlayan Tete, oyunda kaldığı 60 dakika boyunca beklentinin çok altında kaldı. Okan hoca 61’de Ziyech ile Mertens’i aynı anda oyuna alarak 3. bölgedeki yoğunluğu daha nitelikli hale getirmek istedi.

"HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞ OLMALI"

Galatasaray bu sezon kurduğu kadronun Kopenhag’ın önünde bu grubu bitirmesi gerekirdi. Zaha’dan Davinson’a kadar iyi bir kadro güncellemesi yapılmışken Şampiyonlar Ligi’nden elenmek tüm Galatasaraylılarda küçük çaplı bir hayal kırıklığı yaratmış olmalı. 

"YENİ BİR HİKAYE"

Bayern’in, Manchester’ı yenmesiyle Avrupa Ligi’nden devam etmek yeni bir hikaye anlamına gelebilir. Nitekim geçen sezon Sevilla Kopenhag’ın yer aldığı grupta 3. Olarak Avrupa Ligi’ne inip kupayı kazanmıştı.

Kaynak: Serkan Akcan / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 09:33
YORUM EKLE