Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk isim vererek sadece bir oyuncuyu istedi, o da son maçını oynadı ve gidiyor"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hayali istediği gibi sonuçlanmadı. Sarı kırmızılılar, Kopenhag'a mağlup olmasının ardından UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk isim vererek sadece bir oyuncuyu istedi, o da son maçını oynadı ve gidiyor"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, BU SENE BAŞARISIZ OLMUŞTUR"

"Angelino son maçı, büyük ihtimalle gitti. Sergio Oliveira 3.5 milyon Euro, Davinson 4 milyon Euro, Mertens 4.2 milyon Euro, Zaha 7 milyon Euro, Icardi 10 milyon Euro. Ziyech de herhalde 4.5 veya 5 milyon Euro alıyordur. Sen bu maaliyeti Avrupa Ligi'nde taşıyamazsın. Ndombele ve Kerem Demirbay'ı saymıyorum bile. Bunların ikisinin 90 dakika oynamışlığı yok. Geçen sene başarılı olan Erden Timur, bu sene başarısız olmuştur."

"BİR TEK ANGELINO'YU OKAN BURUK İSTEDİ"

"Bir tek Angelino'yu Okan Buruk isim vererek istedi. Geri kalan transferleri Erden Timur yaptı. Transfer çalımı attık, şarkılar çalındı vs."

"YA CİDDİYETSİZLİK YA İDMAN SIKINTISI  VAR"

"Zaha, Ndombele, Oliveira, Kerem Demirbay halen çatır çatır oynayamıyorsa burada idman problemi var. Ya ciddiyetsizlik ya da idman kalitesinde sıkıntı var."

"KAZMA İSİMLERE SAHİPLER"

"Kopenhag'ın takım olarak fizik gücü ve kondisyonu Galatasaray'a ağır geldi. Futbolcu futbolcu baktığın zaman kazma isimlere sahip. Lerager'in ayağı iyi, stoper Vavro belki bizim takımlarımızda oynar. Bir de Gonçalves iyi. Gerisi kaliteli oyuncular değil."

"GALATASARAY TAKIM OLURSA AVRUPA LİGİ'NDE BAŞARILI OLABİLİR"

"Sonuç olarak Galatasaray'ı yüzde 51 başarısız, yüzde 49 başarılı buluyorum. Galatasaray takım olmayı başarırırsa Avrupa Ligi'nde başarlılı olabilir. Başarısızlık ise Okan Buruk'un doğru analiz yapmaması ve Erden Timur'un transfer politikasından ibarettir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 03:05
YORUM EKLE