Nihat Kahveci: "Galatasaray maçında şok yaşadım, 7 oyuncunun birinden bekliyordum"

Galatasaray, Kopenhag mağlubiyeti sonrasında yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Nihat Kahveci: "Galatasaray maçında şok yaşadım, 7 oyuncunun birinden bekliyordum"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekikde:

"SADECE UZATMALARDA HEYECANLANDIK"

"İçerdeki Kopenhag beraberliği olmasa belki biz bu gruptan çıkardık. Bu maçta 90 ve 90+4. dakikalar arasında heyecanlandık. Onun dışında Galatasaray'ın pozisyonlara girdiği bir maç izlemedik. 5 maçta futbol olarak herkesi memnun eden bir Galatasaray vardı. Galatasaray'ın oyununu beğendim dersem futboldan anlamıyorum. Daha tempolu ve daha çok golü arayan bir Galatasaray beklerdim ama karşısındaki takım defansif anlamda muhteşem konsantreydi."

"HİÇ ŞUT DENEMEDİLER"

"Galatasaray daha çok şut deneyebilirdi ama hiç denenmedi. Çok fazla orta kesildi. Ziyech, Kerem, Mertens, Tete, şut deneyebilirdi ama hiç denenmedi."

"KAÇAN BALIK BAİNA OLDU"

"Maddi anlamda kaçan balık balina oldu. Yönetim kurulu çok üzgündür. Buralara gelmek önemli ama buralarda devam etmek maddi ve manevi olarak önemli. Kötünün iyisi Avrupa'da devam eden bir Galatasaray var."

"GOL ATILMAYAN HER MAÇ BANA ŞOK"

"Ben Galatasaray'dan gol bekliyordum. Mertens, Kerem, Zaha, Tete, Ziyech, Icardi, Bakambu... 7 oyuncunun birinden bir gol beklerdim. Galatasaray'ın gol atmadığı her maç bana şok, bu maçta da şok yaşadım. Galatasaray'dan daha iyi bekliyordum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 00:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Murat Akın
Mustafa Murat Akın - 5 ay Önce

Galatasarayımıza ikinci UEFA kupası hayırlı olsun..Bu kadro iyi oynatılsa Şampiyonlar ligini kazanabilirdi..Okan Buruk'a rağmen UEFA kupası rahat kazanılır kazanılır...