Ahmet Çakar: "Fenerbahçeli olsam Galatasaray'dan korkardım, orada her şey olabilir"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerası sona ererken yeni hedef UEFA Avrupa Ligi oldu.

Ahmet Çakar: "Fenerbahçeli olsam Galatasaray'dan korkardım, orada her şey olabilir"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK HESABINI VERECEKTİR"

"Galatasaray başarısızdır, hesabını Okan Buruk verecektir. Kopenhag, Şampiyonlar Ligi'nde gidip Galatasaray gidemiyorsa bu başarısızlığı 2'ye katlar."

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE'Yİ ASLA GEÇEMEZ"

"Mücadele gücü olarak baktığımda Kopenhag'ı beğenmedim. Kopenhag Şampiyonlar ligi takımı değil. Kopenhag, Türkiye Lig'inde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi asla geçemez."

"KOPENHAG MAÇI KAZANACAK 1 CM BİLE ORTAYA BİR ŞEY KOYMADI"

"Galatasaray vasat teknik kapasitesi sınırlı takımdan 2 maçta 1 puan aldı. Çok iyi futbol oynamıyorlar. Bana göre Kopenhag, maçı kazanacak 1 cm bile ortaya birşey koymadı."

"AVRUPA LİGİ'NDE HER ŞEY OLABİLİR"

"Galatasaray'ın kadro değeri 200 milyon Euro'yu geçiyor. Bu maliyetli takımın aldığı sonuç başarısızdır ama karalar bağlamaya gerek yok şimdi Avrupa Ligi yolu var. Orada her şey olabilir."

"FENERBAHÇELİ OLSAM KORKARDIM"

"Fenerbahçe'li olsam Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde elenmesinden korkardım. Galatasaray winner takımdır. Son 30 yıldır Galatasaray loser olmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Yaşar
Ali Yaşar - 5 ay Önce

GS Şampiyonlar liginde iyi oynadı diyenler, GS rakipleri hep 10 kişi laldıktan sonra iyi oynafı, yani iyi oyamadı iyi oynattılar,, tam 3 maçında rakipleri 10 kişi kaldı yinede gruptan çıkamadı, halaa yormcular GS lılar övünüyor, işte Türk futbolunun geldiği nokta bu,

Necati coban
Necati coban - 5 ay Önce

Galatasaray guruptan çıkamadı haklısın ,ama fenerbahçe de esamesi okunmayan konferans liginde son maçta guruptan çıktı ,acaba fenerbahçe olsa bu gurupta kaç puan alırdı acaba ??