Serkan Korkmaz: "Saatte 200 km hızla duvara çarpmış gibi oldu, Galatasaray 10 dakika..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalırken galibiyeti kaçıran takım oldu.

Serkan Korkmaz: "Saatte 200 km hızla duvara çarpmış gibi oldu, Galatasaray 10 dakika..."

Fotomaç Gazetesi yazarı Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"TAKIM OLMAYI BAŞARAMAYINCA..."

Kağıt üstünde daha iyi, daha pahalı ve daha ünlü isimlerden kurulu bir oyuncu grubu "takım" olmayı başaramayınca işte böyle soğuk terler dökülüyor. Oysa maça baskılı başlayan Galatasaray çoğu Kerem Aktürkoğlu'yla olmak üzere pek çok pozisyon yakalamıştı.

"ICARDI, FİZİK OLARAK EKSİK KALDI"

Bu pozisyonları cömertçe harcayınca dakikaların ilerlemesiyle daha maliyetsiz, daha ünsüz ve daha kötü oyunculara sahip olan ancak takım olmayı başaran taraf oyunun üstünlüğünü ele geçirdi. Ligimizin en büyük kahramanlarından Icardi, fizik olarak eksik kalınca maharetlerini sergileyemedi. 

"SAATTE 20 KM HIZLA DUVARA ÇARPMIŞ GİBİ OLDU"

İlk yarıda amatörce yenen golün ardından ikinci yarıdaki daha da komik hatalarla yenen gol de eklenince maçı TV'den ve tribünden izleyen tüm Galatasaraylılar saatte 200 km hızla duvara çarpmışçasına gerçeklerle yüzleşti. Kağıt üstünde kazanılması en mümkün görünen maçı kaybetmek başta Okan Hoca için olmak üzere çok büyük sıkıntı yaratacaktı.

"EN HAZIR KEREM DEMİRBAY"

Yeni transferlerden en hazır olanı Kerem Demirbay'dı; gerisini siz düşünün. Rakip 73'te on kişi kalıp yapılan değişiklikler meyvesini verince maçın en iyilerinden Boey'in iki dakika sonra da Tete'nin golleri müthiş bir heyecan yarattı. Kabustan uyanmıştık ama artık çok az zaman kalmıştı.

"10 DAKİKA OLSAYDI GALİBİYET GELİRDİ"

Maçın normal süresinin bitimine iki dakika değil de on dakika kalmış olsaydı (bence) galibiyet de gelecekti. Sarı kırmızılılar kazanamasa da yenilmeyerek önemli bir iş yaptı.

"DEPLASMANDA YENMEK KOLAY OLMAZ

Keza; dün akşam oynadığımız ve bizden kilometrelerce fazla koşan Danimarkalıları deplasmanda yenmenin daha kolay olacağını düşünüyorum. Ya da şöyle söyleyeyim; umut ediyorum. Sevinçli bitmesi beklenirken, hüzünlü sona erebilecek bir geceyi böyle bitirdiğimiz için karmaşık duygular içindeyim.

Kaynak: Serkan Korkmaz / Fotomaç

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 10:22
YORUM EKLE