Sinan Engin: "Galatasaray'ı bu transferde kandırmışlar, bende soru işaretleri var"

Galatasaray, Süper Lig'de namağlup olarak yoluna devam etti ve deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti.

Sinan Engin: "Galatasaray'ı bu transferde kandırmışlar, bende soru işaretleri var"

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KAZANMASINI BİLİYOR"

"Galatasaray, enteresan bir takım. Galatasaray öyle ya da böyle yürüyerek de olsa kötü oynayarak da olsa maçı kazanmasını biliyor." 

"GALATASARAY'I KANDIRMIŞLAR"

"Zaha transferinde Galatasaray'ı kandırmışlar. Zaha'nın Tete'nin isimlerine güveniyoruz ama hala bir şey yok. Adana Demirspor'da Yusuf Sarı var, ikisindende daha iyi durumda, Adana Demirspor'da uçuyor."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, EN İYİSİ"

"Kerem Aktürkoğlu hepsinden iyi futbolcu. Galatasaray'ın en büyük silahı tartışmasız Kerem Aktürkoğlu'dur. Kerem, iyi oynadığı zaman özellikle Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de yenemeyeceği takım yok. Çok hızlı, çok seri... Kerem'i eleştiriyorlar, eleştirmeyin. kerem'in iyi oynadığı maçta Galatasaray, en az 3 gol atar. Galatasaray'ın en etkili oyuncusu. Barış Alper Yılmaz'a bakıyoruz, son 5 dakikada oyuna alınacak oyuncu değil. Daha erken girmeliydi, öyle oyuncular sahada gereksiz yere kaldı ki..."

"NDOMBELE, OCAK'TA GİDEBİLİR"

"Galatasaray'da Allah'tan Torreira var. Davinson Sanchez, iyi futbolcu.Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Davınson Sanchez'e laf yok. Sacha Boey özel bir oyuncu, her gün üzerine koyuyor. Hakim Ziyech, Zaha ve Tete ile ilgili bende soru işaretleri var. Angelino, vasat bir futbolcu. Ndombele, Ocak'ta gidebilir diye düşünüyorum."

TARTIŞMALI POZİSYONLAR

"Golden önce Abdülkerim Bardakcı'nın yaptığı hareket bana göre faul değil. Hakem, penaltı pozisyonunu VAR'da izlese bile penaltı vermezdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Soner
Soner - 7 ay Önce

Hocam GS ye dinamik genç bı ortasaga lazım tororenin ofans halı yani moldedeki brivek piyasası 3milyon olan bı ortasaga