Uğur Karakullukçu: "Geceleri pizza mı söyledin, ne yaptın? Galatasaray'da bunu anlamadım"

Galatasaray, Süper Lig'deki namağlup serisini Çaykur Rizespor maçıyla devam ettirdi.

Uğur Karakullukçu: "Geceleri pizza mı söyledin, ne yaptın? Galatasaray'da bunu anlamadım"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BOEY MÜKEMMEL OYNAMADI AMA..."

"Sacha Boey bugün inanılmaz oynadı diyemezsin çünkü adam Bayern Münih karşısında Sane kovalamış, Coman kovalamış, dili ağzına çıkmış."

"ANGELINO'DAN FAZLA HÜCUMA KATKI VERMESİ SAÇMALIK"

"Angelino, Bayern Münih maçında dinlendi ve Rizespor tüm pozisyonları sol taraftan yaptı. Abdülkerim'in neredeyse öylesine oynadığı mevkiide Angelino'dan fazla hücum katkısı vermesi saçmalık. Abdülkerim oynadığı 38 saniyede Angelino'dan daha iyi sol beklik yaptı yine..."

"NDOMBELE'Yİ ANLAMADIM"

"Antrenman yaparken kilo almak da çok büyük çaba ister. Geceleri pizza mı söyledin, ne yaptın? Ben Ndombele'yi anlamadım."

"SANKİ HEPSİ BELLINGHAM"

"Ligin en komple ve özel santrforu var elinde ama 3'e 1 pozisyona gidiyorsun, insan bir bakmaz mı bu Icardi nerede diye? Adamı görseniz boş kaleye atacak, insaf. Bir olur, iki olur, üç olur... Yeter yani. Herkes bireysel oynuyor, sanki hepsi Jude Bellingham." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 16:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 7 ay Önce

Adam haklı beyler herkes süpermen herkes kahramanlık peşinde kafayı kaldırsalar rizeye üç atardık bu şekliyle bir gol zor attık