Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ı tek başına sırtlayabilir, yeteneklerini inanılmaz beğenen bir adamım"

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ı tek başına sırtlayabilir, yeteneklerini inanılmaz beğenen bir adamım"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ÇOK FAZLA AÇIK VERMEDİ"

"Rizespor bu sezon performans olarak iyi bir çizgi yakalamış bir takım. Rizespor'un Fenerbahçe maçından bir şeyleri aldığına inanıyorum. Biraz daha dengeli bir maç oldu. Galatasaray'a çok fazla açık vermedi."

"BU SEZON  BU KADARINI GÖRMEDİM"

"Galatasaray'ın oyuncularda fiziksel olarak yorgunluğunu görüyorsun. Galatasaray'ın bu sezon bu kadar geriye koştuğu bir maç görmedim."

"GALATASARAY, ALMASI GEREKEN PUANI ALDI"

"Büyük takım nasıl oluyor? Zaman zaman dalgalanma yaşadığında da neticeyi alabiliyorsan evet sen büyük takımsın. Galatasaray belki çok iyi oynamadı ama alması gereken puanı alarak Rize'den ayrılıyor."

"TARTIŞMAYA AÇIK"

"Kadroya bakılınca önceki maçtan 3 değişiklik var. Bu çok normal. Yoğun bir periyottan geçiyorsunuz. Ama bu oyunculardan istenen verimi aldı mı? Bu tartışmaya açık."

"KEREM DEMİRBAY, TAHMİN EDİLEMİYOR"

"Kerem Demirbay'da performans olarak çok büyük değişkenlik var. Ne yapacak, nasıl oynayacak tahmin edilemiyor."

"ARALIKSIZ OYNUYORLAR"

"Muslera, Abdülkerim Bardakcı, Sacha Boey, Torreira, Icardi ve Kerem, aralıksız oynuyorlar. Doğal olarak daha fazla yük biniyor. Binmemesi mümkün mü?"

"ZIYECH'İ İNANILMAZ BEĞENEN BİR ADAMIM"

"Ziyech hala o sakatlıktan sonra esas gerçek kimliğine maalesef hala bürünemedi. Onun oyuncu yeteneklerini inanılmaz beğenen bir adamım. Oynadığı zaman tek başına alıp sırtlayabilecek bir özelliği var."

"ICARDI'YE BİR ŞEY OLURSA..."

"Icardi için de kolay değil. Sezon başını geçirmeyen bir oyuncudan bahsediyoruz. Sakatlık yaşayabilirdi ama bu süreci çok sağlıklı geçirdi. Bir tek sıkıntı, Icardi'ye bir şey olursa Galatasaray'ın alternatif oyuncusu kim, onu çok merak ediyorum."

"BAZEN ÇOK İYİ OYNAMADAN KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİDİR"

"Galatasaray'da genel olarak bir yorgunluk var. Bu yoğun periyotta bu normal. Ama önemli olan yorgunken bile kazanmak çok kıymetli. Zor bir deplasman oynuyorsun, bazen de çok iyi oynamadan da maçı kazanmak çok önemlidir."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 16:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Merak edilecek birşey yok yerine Bakambu-Mertens-Barış üçlüsünden biri monte edilir ve gayette iyi görevlerini yapabilirler. Icardi sadece Fener maçlarında oynasın yeter. Diğer kulüpleri Galatasaray yedekleriyle yener.