Ümit Karan: "Okan Buruk'a sesleniyorum, iki gün bana versinler, özel olarak çalıştıracağım"

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0'lık galibiyetle dönmeyi başardı.

Ümit Karan: "Okan Buruk'a sesleniyorum, iki gün bana versinler, özel olarak çalıştıracağım"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MENTAL OLARAK ÇOK YORGUNDULAR"

"Bayern Münih ile muazzam bir maç oynuyorsun. Dünya seni konuşuyor. Şimdi Rizespor maçına hangi oyuncuyu motive edebilirsin? Galatasaray mental olarak çok yorgundu. Hafta içinde kazanmaya çok yakındılar, moral bozukluğuyla Rizespor maçıan gidildi."

"SANHCEZ, MUAZZAM OYNADI"

"Davinson Sanchez'i tebrik ediyorum. Onunla kafa topuna çıkmak istiyorum. Hakikaten muazzam oynadı. Bir ara final pası attı."

"PENALTI POZİSYONUNDA NASIL ÖN TARAFA DÜŞÜYORSUN?"

"Çaykur Rizespor'un penaltı beklediği pozisyonda, örnek veriyorum ben seni çektiğim zaman senin arkaya düşmen lazım, nasıl ön tarafa düşüyorsun?

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU İKİ GÜN BANA VERSİNLER"

"Okan hocaya sesleniyorum. Kerem Aktürkoğlu'na bana iki gün versinler, bakın gol vuruşunu nasıl düzelteceğim. Sadece onu özel çalıştıracağım. Kerem, bir kere çok iyi oyuncu ve hep oyunun içinde. Kerem'i Galatasaray'dan çıkarırsanız çok eksiklik hissedilir. Bakın Zaha'dan verim alınamadı. Fatih Terim olsaydı, Ziyech'i oyuna aldıktan sonra yemin ediyorum geri çıkarırdı. Hiçbir verim alamıyorsunuz."

"BAZI OYUNCULAR AYRILACAK, LİSTE BAŞI NDOBMELE"

"Devre arasında bazı oyuncularla yollar ayrılacak. Ndombele liste başı. Arkasına belki Nelsson eklenir. 3-5 kişinin gideceğini düşünüyorum.  Performans olarak verim alınamayacan çok oyuncu var. Angelino'ya en çok desteği ben verdim. Kaçıncı haftaya geldik, hala düzelme yok, hatta gerileme var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 17:07
YORUM EKLE