Rıdvan Dilmen: "Hemen vazgeçilecek bir oyuncu değil, Okan Buruk yanıldı"

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor engelini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Rıdvan Dilmen: "Hemen vazgeçilecek bir oyuncu değil, Okan Buruk yanıldı"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlard bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'U SONUNA KADAR DİNLEDİM"

"Maç öncesi Okan Buruk'u sonuna kadar dinledim. Biz Beşiktaş maçına da, Bayern Münih maçına da 3 gün dinlenerek çıkabildik dedi. Rizespor maçına ise 4 gün dinleniyoruz dedi. 1 güne bile ne kadar önemli görüyor. Bu olaya fiziksel bakmayıp mental olarak da bakmak lazım."

"BU YORUCU BİR OYUNDUR"

"Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonu ve 4 yıl lig şampiyonu olduğu zaman en önemli özelliği ligde ön baskı ile forse ediyordu. Bunu 4 yıl boyunca yaptılar. Okan Buruk'un felsefesi de Fatih Terim tarzında oynamak ama bu yorucu bir oyundur."

"KEREM DEMİRBAY OYUNU YAVAŞLATIYOR"

"Hoca seti seven bir teknik adam değil. Olağanüstü bir ilk yarı vardı. 90 dakikalık maçı 45 dakikada bitirmek isteyen bir takım var. Kerem Demirbay'ın oyunu yavaşlattığını gördük. Hoca toparlandığını düşündü takımın ama öyle olmadı."

"KIYMETLİ BİR MAÇTI"

"Galatasaray kazanalım da çeyrek sıfır kazanalım demiştir. İstanbulspor maçında da 1-0 kazandılar ama böyle bir oyun yoktu. Bu kadar kötü olmasına rağmen şu anda müthiş bir 3 puan aldı. 9 galibiyetten daha kıymetli bir maçtı bu."

"GALATASARAY, 4-2-4 OYNUYOR"

"Galatasaray 4-2-3-1 adı altında 4-2-4 oynuyor. Bayern Münih maçında ön alanda baskı yaptılar. Böyle olunca dönen her topu aldılar. O maçın atmosferi, morali ve moralsizliği çok farklıdır. Rizespor'u nasıl olsa yenerim diyorlardır tabii. Okan Buruk hariç ama..."

"BU SEZON PUAN REKORU KIRILIR"

"Türkiye Ligi'nde puan rekoru kırılır. Bundan eminim! İki takım da 90'ı geçer. 9'da 9 yapıyorsun ama lider olamıyorsun. Bu da çok önemli. Ben birkaç oyuncuyu farklı bekliyordum ama hoca skora göre sahaya oyuncu sürdü."

"OKAN HOCA, HEMEN OYUNA MÜDAHALE ETTİ"

"Hoca oyuncuların fizik açıdan iyi olmadığını görünce ikinci yarı hemen oyuna müdahale etti. İki kez oyun planını değiştirdi. Saha içinde birçok kez oyuncuların yeri değişti."

"OLIVEIRA, HEMEN VAZGEÇİLECEK BİR OYUNCU DEĞİL"

"Okan hocanın Oliveira konusunda yanıldığını düşünüyorum. Hemen vazgeçilecek bir oyuncu değil. Ligde oynuyorsa niye oynuyor demem. Galatasaray'ın artık bir sol bek alması gerektiğini görüyoruz."

"MUSLERA, ÇOK FORMDA"

"Çok formda bir Muslera var. O kadar yüksek bir konsatrasyonu var ki... 1-0'da böyle oynayan bir kaleci görmedim. Karambolde gelen bütün toplarda doğru yerdeydi."

"OKAN BURUK, BİR OYUNCU DAHA KAZANDI"

"Sanchez çok diri bir oyuncu. Abdülkerim Bardakcı, sol bek olmamasına rağmen ondan faydalanmaya çalışıyor. Okan Buruk bir oyuncu daha kazandı, o da Kaan. Kazanması gereken bir oyuncu da Sergio Oliveira." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 11:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Kalın
Hasan Kalın - 7 ay Önce

Nelson uda unutmamak lazım Abdülkerimi devre arasına kadar Lig'de de Avrupa'da da sol beke atıp sanhcez Nelson yapması lazım kesinlikle