Tanju Çolak: "Galatasaray'ın verdiği paraya yazık günah ama diğeri 25-30 milyon Euro'ya satılır"

Galatasaray, zirve yarışında haya yapmadı ve Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Tanju Çolak: "Galatasaray'ın verdiği paraya yazık günah ama diğeri 25-30 milyon Euro'ya satılır"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA MENTAL YORGUNLUK VARDI"

"Galatasaray, maçın 35. dakikasına kadar iyi oynamadı. 8 günde 3 maç olmsı nedeniyle Galatasaray'da mental yorgunluk vardı. Antalyaspor cephesinde Sergen Yalçın'ı tebrik ediyorum, takımını iyi hazırlamış."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, MAÇIN YILDIZIYDI"

"Gecenin yıldızı Kerem Aktürkoğlu'ydu. Penaltı kolay atılabilecek bir şey değil, ikinci penaltıda biraz nefes nefese kaldı. Kaçıracağını anlamıştım. Çok koştu, mücadele etti, elinden geleni yaptı. Antrenman sonrası ayak içi ve son vuruş çalışırsa daha iyi yerlere gelebilir."

"HAKEM, İYİ MAÇ YÖNETTİ"

"Hakem Abdülkadir Bitigen çok iyi maç yönetti. 10 üzerinden 7 veya 8 verilebilir. Penaltılar doğruydu, ikincisi zaten çok netti. Vinicius'un iptal edilen golü de doğru karardı, rakibini itiyor ve kendisiyle kafaya çıkmasını engelliyor." 

"SİZ GOL ATTINIZ DA HAKEM İPTAL Mİ ETTİ?"

"Antalyaspor Başkanı'nın açıklamalarını kabul etmiyorum. Niye böyle kaos dolu açıklamalar yapıyorsun? Siz gol attınız da hakem golünü mü iptal etti? Yapmayın bunları. Nerede centilmenlik, nerede futbola saygı?"

"MUSLERA İLK DEFA BÖYLE HATALI ÇIKIŞ YAPTI"

"Muslera iyi değildi. 11 senedir Muslera'yı izliyorum, ilk defa böyle hatalı çıkış izledim. Olabilir, herkes hata yapabilir." 

"GALATASARAY'IN TETE İÇİN VERDİĞİ PARAYA YAZIK GÜNAH"

"Tete transferi sınıfta kalmıştır. Aldığı para ne, gösterdiği performans ne? Galatasaray'ın verdiği paraya yazık günah."

"KÖHN, 25-30 MİLYON EURO'YA SATILIR"

"Derrick Köhn iyiydi. Süratli, dikine gidiyor ve oyun görüşü de başarılı. 1-2 seneye 25-30 milyon Euro'ya satılır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 23:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk
Haluk - 2 ay Önce

Zaha ve tete keremin yarısı kadar etmez

Hüseyin Fındık
Hüseyin Fındık - 2 ay Önce

Ya bu adam neden degerlendirmez ülke futbolunda derdim herkesden özür dilerim bu iyiki degerlendirimiyor bunun futbol bilgisi falan yokmuş şu konustuklarina bakinca