Torrent'in foyasını anlattı! "Torrent gelmeden önce..."

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Nef Stadyumu’nda Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Alp Pehlivan, Galatasaray’daki durumu yorumladı.

Torrent'in foyasını anlattı! "Torrent gelmeden önce..."

TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan, Galatasaray-Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Pehlivan’ın açıklamaları şu şekilde:

-Seni başka kulübe mi soktular?-

“Torrent’in söylediklerine açıkçası dumura uğradım. Şair çok şey söyledi ama tutarsız. Balık baştan kokar. Hani Torrent gelmeden önce 8 maçı izlemişti, analizini yapmıştı, her şeyi öğrenmişti. Seni başka kulübe mi soktular? Gelince mi şaşırdın? Sen nasıl anlaştın, ekibinden kaç kişiyle geldin? İnanamıyorum. Bu mağlubiyetten sonra bahane olarak gösteriyorsun.”

-Gideceğini anlamış-

“Hoca gideceğini anlamış, hoca başkanın ve yönetimin gideceğini anlamış. ‘Benim kontratım var’ diyor. Senden önceki hocanın da kontratı vardı. Onun kontratına kim saygı duydu? Avrupa’da öyle böyle yok.”

-Teşekkür etmeden yolların ayrılması lazım-

“Giderken de karalamayacaksın. Sen herhangi bir kulüpten değil, Galatasaray’dan bahsediyorsun. Sen hani inceleyip gelmiştin, her şeyi biliyordun. Ama bunda kabahat yok, getirende kabahat. Onlar da şimdi ortalarda yok. Yönetim olsaydı basın toplantısından sonra teşekkür etmeden yolların ayrılması lazımdı.”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 17:47
YORUM EKLE