Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da bir oyuncuyu düşünün, ödül vermeliler"

Galatasaray, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek namağlup yoluna devam etti.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da bir oyuncuyu düşünün, ödül vermeliler"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SEZONUN EN İYİ OYUNU"

"Bugün televizyon başında ya da statta olan Galatasaray'ı destekleyen taraftarların en çok keyif aldığı maçlardan biriydi. Bana göre sezonun en iyi oyunu. Stoperlerinin iyi oynayışı, beklerinin hücuma zamanında ve doğru alanlarda katılması, orta sahada Torreira, Kerem ikilisinin fazlasıyla uyumu var."

"ZAHA, MÜTHİŞ OYNADI"

"Biraz soru işareti ile başlanan maçta Zaha'nın performansını beklerken müthiş bir oyun oynadı. Adına yakışır bir gol attı. Yüzde 100 halinde neler yapacağını bilemeyiz ama bu hali de oldukça iyi."

"TETE, BİRAZ EKSİK KALDI"

"Galatasaray'da biraz eksik kalan Tete vardı. Onu da katsan Galatasaray'da iyi oynayan oyuncu sayısının fazla olduğunu söyleyebilirim. 1-0 geriye düşse bile kazanma isteği, arzusunun çok fazla 90 dakika karşımızda olduğu bir gerçek."

"iKİSİNE AYRI BİR PARANTEZ AÇMAK İSTİYORUM"

"Kazanmak önemli, bugün diğer maçlardan ayıran özellikle şu. Davinson Sanchez ve Kaan Ayhan'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Galatasaray rakip yarı sahaya yerleştiği zaman pas oyununu oynamaya çalışan bir ekip. Bugün Sanchez ve Kaan'a özellikle baktığımda şu var. Baskıyı doğru yapmak, rakibe zaman tanımamak, topu hemen kazanıp hemen sete dönmek, bunları fazlasıyla yapıyor."

"BOEY'E ÖDÜL VERİLMELİ"

"Boey'i şöyle yorumlayayım. Bir oyuncuyu düşünün. Akademiye gönderiyorsunuz, aslında vazgeçtiğinizin bir habercisidir. Boey'e ödül verilmesi lazım. Kendisinden vazgeçmeyip kendi kapasitesini bilen bir oyuncunun bir dönüşüdür bu. İyi niyet, rakibi rahatsız edişi, fazla oynadığı oyundan keyif alan bir Boey izliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 13:11
YORUM EKLE