Tugay Kerimoğlu: "Kendini biraz daha bulmuş, Galatasaray daha çok kullanmalı, özel bir oyuncu"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk yolunda haftayı Hatayspor galibiyetiyle tamamladı.

Tugay Kerimoğlu: "Kendini biraz daha bulmuş, Galatasaray daha çok kullanmalı, özel bir oyuncu"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OYUN İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİLDİ"

"Milli maçların ardından böyle maçları oynamak zordur. Takım performansı, bireysel performansı en üst seviyelerde beklemek biraz yanıltır. Oyunun istenilen seviyede olmadığı bir gerçek ama kazanmanın önemli olduğu bir ortamda bu maç itibariyle tecrübe ve bireysel performanstan kazanan bir takım olduğunu gördük."

"KEREM DEMİRBAY VE TORREIRA, ESKİ FORMUNDA DEĞİLDİ"

"Kerem Demirbay ve Torreira bu maçta eski formlarında değillerdi. Tabii ki bu kadar uzun aranın ardından kolay değil ama aktif oyunları, sertlikleri eskisi gibi değildi. Mertens, Torreira ve Kerem Demirbay üçlüsü formda olmadığında Galatasaray oyununda bir düşüş oluyor. Orta sahaya 'Futbolun kalbidir' diyoruz. Oyunu çok etkiliyor."

"GALATASARAY'A DAHA ÇOK PROBLEM YARATABİLİRLERDİ"

"Hatayspor oyunu kötü oyun değildi. Final bölümlerini biraz daha doğru oynasalar Galatasaray'a daha çok problem yaratabilirdi."

"ICARDI, KENDİNİ BULMUŞ"

"Icardi kendini biraz daha bulmuş, daha diri ve istekliydi. Ama Galatasaray’ın bu oyunda Icardi’yi daha fazla kullanması lazım. Arkasında oynayan oyuncuların form durumu ve oyunu bu açıdan önemli. Özel bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 23:25
YORUM EKLE