Tugay Kerimoğlu: "Soyunma odasında yediği fırçaya bakarsa Galatasaray'da neden kulübede oturduğunu anlar"

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Tugay Kerimoğlu: "Soyunma odasında yediği fırçaya bakarsa Galatasaray'da neden kulübede oturduğunu anlar"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray - Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÖNEMLİ BİR GALİBİYET OLDU"

"İstekli, arzulu bir takım vardı. Zor olabilecek bir maçı, Galatasaray rahat bir şekilde atlattı. Bu galibiyet hem derbi öncesi hem de Kopenhag maçı öncesi önemli oldu."

"DAHA FARKLI BİR SKOR GÖREBİLİRDİK"

"Galatasaray çok pozisyona girdi ama final paslarını iyi yapamadığı için maç bu skorla bitti. Daha farklı bir skor da görebilirdik."

"MERTENS, OYNARKEN ZEVK ALIYORDU"

"Hocanın oyuncu değişikliğiyle ilgili şunu söyleyebilirim. Mertens, biraz daha fazla süre alabilirdi sanki. Ben devam etmesinden yanaydım. Oynadığı oyundan zevk alıyordu."

"NELSSON'UN DÜŞÜŞÜ BARİZ ORTADA"

"Defansın merkezindeki problem biraz devam ediyor. Nelsson'un düşüşü bariz bir şekilde ortada. Hayat devam ediyor. Birileri geliyor, birileri gidiyor. Bu şansları değerlendiremezseniz olmaz."

"RAHAT BİR GALİBİYET ALDI"

"Galatasaray, 2-1 öndeyken yorgunluklar belli olmaya başladı. Skor böyleyken beklerin ileri çıkmaması gerekirdi. Akıllar acaba hafta arasına gider mi diyordum ama rahat bir galibiyet aldı. Galatasaray için oyuncular kötü düşündürtmediler. Büyük takımların en büyük problemi kapanan defansı açamaması. Bu üçlü kapanan savunmada sıkıntı yaşıyor. Zaha'nın olması belki adam eksiltmede daha etkili olabilir. Kapalı defansa çabuk düşünen oyuncular her maçı rahat kazanır."

"KAYBEDECEKSEN BÖYLE KAYBET"

"Ligin kalitesini artırmak istiyorsak Adana Demirspor'dan örnek alınması lazım. Diğer takımların da bu şekilde oynaması lazım. Kaybedeceksen de böyle kaybet."

"KAZIMCAN NEDEN FIRÇA YEDEĞİNE BAKSIN"

"Senin önünde Angelino var. Kulüp bunu istemiyor, belli değil mi? Senin rakibin olan Angelino oynamıyor ama Kazımcan Karataş formayı alamıyor. Hoca o şansı verdi. Soyunma odasında yediğin fırçaya bakarsan neden kulübede oturduğunu anlarsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 15:40
YORUM EKLE