Tümer Metin: "İdmanda çalışıyor, ben biliyorum ama bu çok ekstraydı, kariyerinin en iyilerindendi"

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti.

Tümer Metin: "İdmanda çalışıyor, ben biliyorum ama bu çok ekstraydı, kariyerinin en iyilerindendi"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Kasımpaşa - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"MÜDEHALE OLMASA BERABERE BİTERDİ"

"İlk yarıda oyunun savunması önemli dedik, geçişler önemli dedik. İlk yarıda iki takım da birbirini rahatsız etmedi. Teknik adam müdehalesi gelmezse beraberliğe giderdi. Kerem gibi oyuncuların hala golden uzak kalmış olmaları, istediklerini yapamamaları tıkanıklığa yol açar dedik. Golünü attı ve artık rahatladı Kerem"

"İLK GOLÜN ÖZGÜVENİYLE O VURUŞU YAPTI"

"İkinci yarının başında Oliveira havuza düşen topu alarak ceza sahasının önüne kadar geldi, Kerem'e bıraktı ve bitirici vuruş geldi. İkinci gol, ilk golün verdiği rahatlık Kerem'deki. Özgüvenle vuruşu yaptı ve bence olağanüstü bir gol ve vuruştu"

"KEREM İDMANDA BUNLARI ÇALIŞIYOR"

"Çok ekstra bir vuruştu, idmanda da çalışıyor bu vuruşları biliyorum ama bu çok ekstraydı. Kariyerinin en iyilerindendi diyebilirim"

"TORREIRA VE YUNUS'U ÇOK BEĞENDİM"

"Maçın en iyileri, Torreira, Yunus'u çok beğendim. Asistte vardı, tabelada yok belki ama. Kerem'i tabii ki çok beğendim. Çok genleşti oyun gol geldikten sonra. Oralarda eğer sert, rakibi rahatsız edecek bir savunma yapmazsan büyük takımlar daha kadife ayaklara sahipler farkı açarlar. Nitekim çabuk çabuk ikiyi de buldu Galatasaray."

"TÜRKİYE'DE BUNU BECEREMİYORUZ"

"Başüstü Avrupa takımları 3. golü falan bulduktan sonra daha az efor sarf ederek oynuyorlar, çok yormamaya başlıyorlar kendilerini. Biz Türkiye'de bunu beceremiyoruz. Aslında Galatasaray'ın oyuncuları bu oyunu yapabilecek kaliteye ve bilgiye sahip takımlar. Türkiye'de Başakşehir bunu yapabiliyor."

"BİTENE KADAR BU KABUSU YAŞAMAYABİLİRDİN"

"Sadık geldi kafayı vurdu, 5-6 dakika vardı bitime. Bitene kadar kabus olarak yaşıyorsun o süreyi. Normalde çok daha güvenli geçirebilirsin."

"BU KADRO DAHA ÇOK DEĞİŞİR"

"Galatasaray'ın bu kadrosunun üzerinden çok değişiklik görürürüz gelen oyuncularla birlikte. Rotasyon olur, kimileri kenara gelir. Okan hoca sadece antrene etmek için değil seçimler konusunda da sıkıntılar yaşayacaktır."

"HAFTAYA DA KAZANIRSA 3'TE 3"

"Önemli 3 puan aldı Galatasaray, kayıpsız geçmek önemli. Haftaya da oynadıktan sonra Milli maç arası olacak. 3 maç üst üste kazanmak önemli olacak Konya'yı da yenerse Galatasaray"

"GALATASARAY'IN TEK SORUNU SAVUNMA"

"Galatasaray'ın gol sorunu yok. Gollerin altında sadece 2 oyuncunun adı olsa da Oliveira'nın vurdukları yarın öbür gün gol olur. Yunus atar, Mertens devreye girer. Okan hoca bunları görür onda sıkıntı yok. Galatasaray her maç gol yiyor, geçen hafta yedin, bu hafta iki tane yedin. Bu hafta ikisi de bireysel hata. Buralar onarılmalı bence. Sertleşmeli Galatasaray top rakipteyken"

"TOP RAKİPTEYKEN DAHA SERT OLMALILAR"

"Maçın ilk yarısındaki görüntü, önümüzdeki haftalarda Okan hocanın kafasını meşgul eder. Top ellerindeyken iyi işler görüyoruz zaten, daha koyu durmak lazım top rakipteyken, biraz sürtüşme lazım o anlarda sahada"

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 02:27
YORUM EKLE