Tümer Metin: "Kerem Aktürkoğlu'nu bir yerde görsem söylerim, aslında bu çok kıymetli bir şey"

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon ilk mağlubiyetini Hatayspor karşı 2-1'lik skorla aldı.

Tümer Metin: "Kerem Aktürkoğlu'nu bir yerde görsem söylerim, aslında bu çok kıymetli bir şey"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN MAĞLUBİYETİNİ BEKLİYORDUM"

"Galatasaray'ın mağlubiyetini bekliyordum. Şampiyonlar Ligi hem fiziki hem de mental açıdan yorucu bir lig. Volkan Hoca'yı tebrik edelim iyi plan yapmış. Geldiler topun arkasına, 1'den 2'ye geçişte Ömer Faruk inanılmaz iyi oynadı."

"ICARDI'DEKİ DÜŞÜŞ ÇOK BARİZ GÖRÜNÜYOR"

"Icardi'deki fiziki kalitenin düşüşü çok bariz görünüyor. Icardi yokken Kerem Aktürkoğlu da yok, Ziyech de Zaha da kımıldamıyor. hiç kimse kusura bakmasın."

"BENCE BU YÜZDEN ROTASYON YAPMADI"

"Okan Buruk, 'Milli araya gidiyorum. 3-4 gün dinlenme şansım olacak, yine 11'imle çıkayım' diye düşünmüş olabilir. Bence bu yüzden rotasyon yapmadı."

"KEREM'İ BİR YERDE GÖRSEM SÖYLERİM"

"Kerem Aktürkoğlu kötü bir süreçten geçiyor. Fizik kalite olarak da etkilendi. Pozisyon şanssızlığı da var. Özgüven kaybı da yaşıyor. Zaman zaman futbolculara sosyal medya üzerinden tepki oluyor. Oyuncuların çok takılmadığını düşünsem de belki de bazıları etkileniyordur. Kerem, normalde bu kadar eleştirilen bir oyuncunun etkilendiğinden daha az etkilenmiş durumda. Mesela Kerem'i bir yerde görsem 'Böyle bir atmosfer oluşmuşken daha basiti seç, daha güvenli oyna, en azından oyunun başı için.' derim. Kerem de öyle değil, yine final pası atıyor, yine denemeye devam ediyor, yine pozisyona gidiyor. Aslında bu çok kıymetli bir şey." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habesarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 6 ay Önce

Abi ne istiyor millet bu keremden anlamış değilim

Gs
Gs @Gs - 6 ay Önce

Bazen saç baş yolduruyor. Tamam canla başla oynuyor ama bariz pasları atamaması, net fırsatları gole çeviremeyişi, bu kadar kolay pozisyon ezmesi taraftarın sinirini zıplatıyor. Şuan yerinde oynamıyor bir yere kadar hak veririm ama sorun zaten kaleciyle karşı karşıya kaçırması, ya da maç başına fix kritik 3 5 tane abuk subuk pas hatası yapması

Cemalettin çelik
Cemalettin çelik - 6 ay Önce

şampiyonlar ligi özetlerini izledim.eğer kerem biraz daha vuruş tekniğini geliştirse, gs şu an grup lideriydi, abartmıyorum..icardi son vuruş becerisini tete, kerem,barış.... öğretse cimbom yenilmez bir takım olur.. uoksa enerjisi, seriliĝi, iyi niyeti, asist becerisi, çalışkanlığı..bulunmaz bir futbolcu ve GS da efsane olacaktır..