Uğur Karakullukçu: "Sabah uyanıp görünce iğrendim, kepazelik, vıcık vıcık bir iğrençlik"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası yapılan PFDK sevklerine Galatasaray, sert açıklamayla cevap verdi.

Uğur Karakullukçu: "Sabah uyanıp görünce iğrendim, kepazelik, vıcık vıcık bir iğrençlik"

Türk futbolunda bir skandal daha yaşanırken Galatasaray'dan sert tepki geldi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri, büyük tartışma konusu oldu.

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, PFDK sevkleri sonrası TFF'yi hedef aldı.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SABAH UYNAIP GÖRÜNCE İĞRENDİM"

"Sabah uyanıp PFDK sevklerini görünce iğrendim. Bir orta oyunu izledik. Bu kurumların köküne kadar temizlenmesi lazım. Sorun TFF’nin kendisi. TFF, zaten düzgün yönetiliyor olsa o maç tatil edilecekti, bu olaylar olmayacaktı. Sonra bu sevkler seçimin ertesi günü yapılıyor. Dünyanın neresinde böyle bir şey var? Biz aptal mıyız? Trabzonspor da mağdur Fenerbahçe de mağdur. Kesinlikle yarıda tatil edilmesi gereken bir maç var."

"VICIK VICIK BİR İĞRENCÇLİK"

"Diğer yandan o olaylarda payı olan futbolcular da var. Futbolcularla da bir empati yapmak lazım ama biriyle empati yapman ceza almayacağı anlamına gelmiyor. Adana Demirspor da haklı. Adamların maçından önce Fenerbahçeli futbolcuları tedbirsiz sevk ediyorsun. Yani neresinden tutsan kepazelik, vıcık vıcık bir iğrençlik."

"İKİ KULÜBE DE HAKSIZLIK YAPILIYOR"

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında rakibi kim? Galatasaray... Trabzonspor'un 3.'lük ve kupadaki rakibi kim? Beşiktaş... Bu iki kulübe de haksızlık yapılıyor. Bağırmakta haklılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 00:21
YORUM EKLE