Ümit Davala: "Galatasaray'da artık yeri yüzde 100 garanti değil, bence oyundan kendi çıkmak istedi"

Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği haftayı lider olarak tamamladı.

Ümit Davala: "Galatasaray'da artık yeri yüzde 100 garanti değil, bence oyundan kendi çıkmak istedi"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY DAHA ÇOK ÖNEM VERİP HAKKINI ALDI"

"Dinlenmiş bir Galatasaray vardı. Bu maça daha çok önem verip hakkını da aldı. Orta sahada kaptığı toplarla hızlı hücum yapan, sete dönmek yerine daha dikine oynayan bir Galatasaray vardı."

"KEREM'İN YERİ ARTIK YÜZDE 100 GARANTİ DEĞİL"

"Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığa bağlı çıktığını söylüyorlar ama bence kendisi çıkmak istedi. Daha kötüye giden Kerem var. Onun yeri de artık yüzde 100 garanti değil. Belki Prag maçında Zaha'yı görebiliriz. Geçen sene Kerem'in arkasında iyi oyuncu yoktu, şimdi Zaha geldi, kendini baskı altında hissediyor. Normalde baskı olduğu zaman daha iyi tepki vermen gerekiyor. Bu biraz ters tepti."

"MERTENS OLMAZSA OLMAZ"

"Mertens çıkınca Galatasaray'ın oyunu düşüyor. Vinicius girdi ama bir şey söylemek için erken. Kerem Aktürkoğlu da 10 numarada olmuyor. O bölgeye bir alternatif gerekiyordu. Bir 10 numarada ne ararsan hepsi Dries Mertens'te var. Oynadığı bölgenin olmazsa olmazı."

"KÖHN İÇİN KAFAMDAKİ SORU İŞARETLERİ GİTMEDİ"

"Derrick Köhn'ü kimse keşfetmedi de Galatasaray mı keşfetti? Bundesliga 2'de bu tip sol bek oyuncusu çok var. Neden bu yaşına kadar 2. ligde forma giydi? Üstelik 3.5 milyon Euro bonservisten bahsediliyor. Benim kafamdaki soru işaretleri gitmedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 15:27
YORUM EKLE