Ümit Davala: "Galatasaray'da hocanın odasına gelip 'Bu maaş yatmadan ben oynamam' dedi"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ederken Konyaspor'u 3-0'lık skorla geçti.

Ümit Davala: "Galatasaray'da hocanın odasına gelip 'Bu maaş yatmadan ben oynamam' dedi"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"HAYAL KIRIKLIĞI YARATIR AMA HERKES KABULLENDİ"

"Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş olmak elbette hayal kırıklığı yaratır. Transferlerin birçoğu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için geldi. Anlık yaşanır ve biter. Herkes bunu kabullendi."

"KEREM BU ŞEKİLDE AVRUPA'DA OLMAZ"

"Kerem Aktürkoğlu için hep Avrupa konuşuluyor. Bu şekilde Avrupa olmaz. Bu şekilde Türkiye'de kalırsın. Orada bu kadar pozisyona girmiyorsun. Burada harcadığın gibi harcarsan forma şansı bulamazsın."

"FENERBAHÇE MAÇINA RAĞMEN İYİ KONSATRE OLDULAR"

"Fenerbahçe'nin maçtan önce 5-1 galip gelmesi psikolojik olarak maça yansır mı diye düşünmüştük. Galatasaray iyi konsantre olmuş bir görüntü verdi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da maaş sorunu yaşandığı yönündeki dedikodular hakkında ise Ümit Davala, geçmiş dönemle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

"11 AY BOYUNCA PARA ALAMADIK"

"UEFA Kupası'nı almadan önce 11 ay boyunca para almadık. Ne galibiyet primlerimiz ne de maaşlarımız... Hatta bir antrenmana çıkmama kararı aldık. Hep beraber yemek yedik, bir şekilde tepki göstermek istedik ama çıktık yine maçımızı oynadık. Şimdiki dönemde biraz farklı. 

"MUSLERA, HOCANIN ODASINA GELİP 'MAAŞ YATMADAN OYNAMAM' DEDİ"

"2011'de Fatih hocanın odasına Muslera geldi. Maaşı birkaç gün gecikmişti, 'Bu maaş yatmadan ben oynamam' dedi. Muslera'nın ilk geldiği zaman. Hoca 'Nasıl oynamazsın?' dedi, 'Oynamam, maaşım yatmadı' dedi. Hoca da 'Ufuk'u bana hazırlayın' dedi ve Muslera öyle r yaptı, tekrar oynadı ama işte deniyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 19:53
YORUM EKLE