Ümit Karan: "Ben karşısında oynasam acayip uyuz olurum, 50 milyon Dolar olur"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna namağlup devam ederken Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

Ümit Karan: "Ben karşısında oynasam acayip uyuz olurum, 50 milyon Dolar olur"

Skyspor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"İNANILMAZ OYNADI"

"Galatasaray bugün Ankaragücü'ne karşı oynamadı, Bahadır'a karşı oynadı. İnanılmaz oynadı. Haftanın kalecisi değil, ayın kalecisi seçilmeli bence. Çok net pozisyonları çıkardı."

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY, İÇERİDE KOLAY KOLAY PUAN KAYBETMEZ"

"Bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük bir rekabet var. Beşiktaş bu yarışa katılabilir mi onu daha sonra göreceğiz. İki takım da içeride kolay kolay puan kaybetmez."

"OKAN HOCAM BİLDİĞİNİ YAP"

"Okan Hoca, çevreyi çok dinliyor. Gerek yok. Bildiğini yap Okan Hocam. Geçen sene şampiyon yaptın bu takımı. Ndombele'yi, Bakambu'yu oynatıyorsun, bir daha görmüyoruz."

"ACAYİP UYUZ OLURUM"

"SachaBoey, sen maratoncu musun? Git gel, git gel... Rakip takımın sol açığı olsam, acayip uyuz olurum. Çocuk hiç durmuyor, inanılır gibi değil. Bir de şu final pasını gerçekleştirebilirse 50 milyon Dolar olur." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 01:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taner Başer
Taner Başer - 8 ay Önce

Aynen öyle Ümit kardeşim.Birde savunma yapmasını beceremiyoruz .Ailecek hücuma gidip , koltukları rahat bulunca gevşeyip geri gelemiyoruz.Sağ ve sol kanatta doğru düzgün kademeye girecek hücumda topu kaptırınca nasıl savunma yapacağını sezecek mğdafacı yok , belki varda çizgide yakalanınca süratli oyuncun yok . Kopenhag maçında yenilen ikinci gol ile dün gece yenilen gol birebir aynı , hiç konuşulmuyor . Avrupa'da sizi böyle yakalarlarsa fark yersin . Ayrıca Muslera kornerlerde yok , geri pası yapıldığında hiç yok . Sizden ricam bunlar telafisi mümkün şeyler , bu konulara değinirseniz faydayı olur . İyi gğnler