Acun Ilıcalı: "Galatasaray'dan gözüm kapalı alırım, bir takımı şampiyon yapabilir"

Acun Ilıcalı, Türk futbolu hakkında konuşurken Galatasaray ve Fenerbahçe'ye dikkat çekti.

Acun Ilıcalı: "Galatasaray'dan gözüm kapalı alırım, bir takımı şampiyon yapabilir"

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Beyaz Futbol'a Türk futbolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"TÜRK FUTBOLUNU ÖLDÜRÜYOR"

"Kaçak yayın Türk futbolunu öldürülüyor. Anadolu takımları naklen yayın gelirleriyle transfer yapıyor ve naklen yayın gelirleri ciddi düştü. En önemli gelirleri bu. Canlı yayını da korsana kaptırdık. Anadolu takımının kasasına para girmiyor. Anadolu takımları maalesef şu anda eski ekonomilerinin 5'te 1'ine düştüler. Büyükler %30, %40 kaybetti. Anadolu takımı %90 kaybetti. Türk futbolunda bundan sonra birçok Anadolu takımının belki de kapandığını göreceğiz. Naklen yayın gelirleri buharlaştı." dedi.

"MUSELRA, BİR TAKIMI ŞAMPİYON YAPABİLİR"

"Hull City'ye Türkiye'den 3 oyuncu alsan hangi futbolcuları alırdın?" sorusunu yanıtlayan Acun Ilıcalı şöyle devam etti: 

"Çok futbolcu var. Vincent Aboubakar'ı alırdım. Sebastian Szymanski, Gedson Fernandes, Sacha Boey. Fernando Muslera'yı gözüm kapalı alırım. Muslera bir takımı şampiyon yapabilir." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE, ÇOK DOMİNANT OYNUYOR"

"Beşiktaş'ın kadrosunu beğeniyorum. Olağanüstü futbolculara sahip. Büyük takımlar, çok iyi kadro kurdu. Galatasaray ve Fenerbahçe çok dominant oynuyor. İlk defa ligde makasın açıldığını görüyorum. Makas sezon başında kadrolara baktığımızda açılmıştı." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 13:26
YORUM EKLE