Mehmet Özdilek: "Bundan sonra Galatasaray'ın en etkili oyuncularından biri olacak, çok net"

Galatasaray, oyun olarak büyük üstünlük kurduğu Ankaragücü karşısında 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Mehmet Özdilek: "Bundan sonra Galatasaray'ın en etkili oyuncularından biri olacak, çok net"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN İSKELETİ OTURUYOR"

"Ankaragücü ve skorun oyunun içinde kalmasında en büyük etken Bahadır. Tebrik ediyorum. Galatasaray'da artık çok fazla değişkenlik görmediğimiz, iskeletin yavaş yavaş oturduğu bir kadro yapısı görmeye başladık."

"ANGELINO VE BOEY, ÇOK DAHA ETKİLİ"

"Angelino ve Boey bugün hakikaten savunmanın yanında ofansif anlamda çok daha etkili. Doğru zamanda, doğru pozisyonda olmayı bildiler."

"KAAN AYHAN VE SANCHEZ OLDU"

"Tandemde bence iki stoper oldu. Bundan sonra değişir mi bilmem ama oldu. Kaan Ayhan ve Sanchez oldu. Geriden oyun kurma, ofansif anlamda takımı öne taşıma olsun hakikaten bugün müthiş derecede yaptılar. Bloklar arasındaki mesafeyi çok açmadılar."

"TORREIRA, BÜTÜN DELİKLERİ KAPATIYOR"

"Orta saha ikilisinde Torreira, geçen sene geldiğinden beri hep üstüne koyarak gidiyor. Bütün delikleri kapıyor. Çok net. Kerem Demirbay, fiziksel olarak biraz daha toparlanmış. Müthiş bir ikili oluşturdular orada."

"ZAHA, BUNDAN SONRA EN ETKİN OYUNCULARDAN BİRİ OLACAK"

"İnsanların kafasında 'Zaha ne verebilir?' düşüncesi vardı. Zaten kalitesi tartışılmaz. Belki geçiş sürecinde biraz zamana ihtiyacı vardı, bence bu zamanı bitirmiş. Bundan sonra Galatasaray takımının en etkin oyuncularından biri olacak, çok net."

"TETE, TUTUK GÖRÜNDÜ"

"Tete bundan önceki maça göre tutuk göründü ama genel hatlarıyla Galatasaray takımı kalecisinden Icardi'ye kadar sezonun en tempolu, en coşkulu, oynadığı oyundan keyif alan bir görüntüsü vardı. Bugün 2-1 bitti ama Bahadır olmasa çok farklı skor konuşuyor olacaktık."

"KARŞILARINDAN BİR DUVAR VARDI"

"Bazen pas yaparsın nefesleneyim falan dersin ama öyle bir maç oldu ki Ankaragücü oyuncuları top sadece taca çıktığında nefeslendi. O kadar yüksek baskı yediler ki çıkamadılar. Karşılarında bir duvar vardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 13:19
YORUM EKLE