İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'dan herhalde PSG, Manchester City, Barcelona'ya falan gider"

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'dan herhalde PSG, Manchester City, Barcelona'ya falan gider"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİR İNSAN GALATASARAY'IN BU OYUNUNA..."

"Öyle bir maç oynandı ki birkaç dakikada bir Bahadır pozisyon çıkardı. Skora bakıyorsun, izlemeyenler için Galatasaray 1-0 geriye düşmüş, 2-1 kazanmış. 'Acaba zorlandı mı, Galatasaray kötü mü oynadı?' diye bir düşünce insanların aklına gelir ama bu maç 1-1'de bitse büyük bir ihtimalle aklı selim hiçbir insan Galatasaray'ın bu oyununa en ufak negatif bir cümle kurmazdı. Birinci dakikadan bitiş düdüğüne kadar oyunu domine eden, pozisyon üstüne pozisyon yaratan, futbolun bütün doğrularını yapan Galatasaray takımı sahada vardı."

"ANGELINO DA BOEY'E EŞLİK ETTİ"

"İki beki çok iyi oynadı. Özellikle Angelino bugün hücuma müthiş destek verdi. Boey'e alışığız ama Angelino da bugün ona eşlik etti. İki taraf müthiş oynadı."

"TORREIRA, CANKURTARAN GİBİ"

"Orta sahada Kerem Demirbay ve Torreira ikilisi de tamamdır. Torreira zaten cankurtaran gibi oynuyor. Nerede bir ihtiyaç var orayı kapatıyor. Problemi çözüyor."

"MAÇIN BAŞINDAN SONUNA KADAR ÜSTÜNDÜ"

"Bahadır olmasaydı çok rahat ve farkı bir maç olabilirdi. İstatistikler, veriler, seyrettiğimiz oyuna göre Galatasaray haklı bir galibiyet aldı. Maçın başından sonuna kadar üstündü."

"PSG, CITY, BARCELONA'YA GİDER

"Saha Boey harika oynuyor ama aldığı topları biraz daha olumlu kullansa heralde  Paris Saint Germain'e, Manchester City, Barcelona'ya falan gider."

"ŞANSLARI YOKTU"

"Ankaragücü kötü oynamadı, başka rakibe olsa belki puan alabilirlerdi ama bugün ki Galatasaray'a karşı şansları yoktu."

"TARİHİ BİR RAKAM OLABİLİRDİ"

"Gol beklentisi 3.36'da kalmış. 3.36'da kalmasının sebebi de Bahadır zaten. Orada tarihi bir rakam olabilirdi."

"ZAHA'YA BİR ŞARKI BULMAK LAZIM"

"Galatasaray taraftarının Zaha ile ilgili şarkı bulması lazım. Yakında ona da bir şarkı gider. Çok özel bir oyuncu. Hakikaten futbolcu olduğunu hissettiriyor. Topu ayağına aldığında diyorsun ki diğerlerinden bir farkı var. Attığı golde topu alışı, dönüşü, vurduğu yer... Özel taraftarı olacak bir oyuncu. Zaha böyle oynarsa Kerem Aktürkoğlu kendine nasıl yer bulacak merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 02:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 8 ay Önce

Zaha için henüz şarkılar yazılmadı. Ancak onu alamayan bazı takımlar tarafından sakattı, çöptü, futbolu unutmuş gibi bir takım mesnetsiz açıklamaların ardı arkası kesilmedi. Fakat Zaha'nın açıklamaları arasında da henüz performansının istenilen seviyede olmadığının yer aldığı göz önüne alındığında o performans yükseldiğinde kendisi aleyhinde söylenenleri tek tek yedireceğe benziyor.