Nihat Kahveci: "Galatasaray hemen imza attırmalı, yoksa orada kalabilir"

Galatasaray, müthiş bir oyun sergilediği Ankaragücü karşısında 2-1 galip gelirken kaçan pozisyonlar dikkat çekti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray hemen imza attırmalı, yoksa orada kalabilir"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"İNANILMAZ BİR MAÇTI"

"Maçın özetini izleyen, bu maçta nasıl iki gol oldu diye şok olurlar. Galatasaray'da şut atmayan bir Muslera, bir de Kaan... Not aldığım 10 tane kağıt var. Kolumu buzun içine koyacağımız, biraz dinlensin. Not alırken pozisyon oluyor. 1 dakikada 3 pozisyon oluyor. İnanılmaz bir maçtı."

"GALATASARAY'DAN 5 GOLLÜ GALİBİYETLER GÖRECEĞİZ"

"Bu kadar pozisyona giren Galatasaray'dan 5 gollü galibiyetler de göreceğiz. Bugün Galatasaray taraftarının iki kolu da yoruldu. Her pozsiyondan sonra elleri kafalarına gitti. İnanılmaz pozisyonlar kaçtı."

"SACHA BOEY'E HEMEN YENİ BİR KONTRAT VERİLMELİ"

"Her maç Boey konuşuyoruz, nazar değmesin, inanılmaz bir performans. Git gelden benim kafam yoruluyor. Benim korkum şu; Sacha Boey'i Old Trafford'da çok kişi izler. Orada kalabilir. Bu Boey'e hemen yeni bir kontrat verilmesi ve serbest kalma bedelinin 50 milyon Euro yapılması lazım."

"ZAHA, O NASIL BİR GOL?"

"Zaha, Galatasaray'a hoşgeldin. O nasıl bir gol? Uzağı gösterip yakına vurdu."

"ICARDI NEFES ALSIN, İLK 11 ÇIKAR"

"Okan hoca, her maça Icardi ile çıkar. Icardi, nefes alsın gitsin, 'Hocam ben nefes alıyorum' desin, Icardi'yi hep ilk 11'e yazar."

"MANCHESTER UNITED, YENİLMEYECEK TAKIM DEĞİL"

"Manchester United maçında beni korkutan ne? Onlar da kötü gidiyor ve bu maçı kurutuluş maçı görecekler. Çok konsantre olacaklar. Kötü oynuyorlar ama bireysel olarak iyi oyunculara sahipler. Ama bu seneki Manchester United yenilmeyecek takım değil. Çok keyifli bir maç olacak, ben heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 16:26
YORUM EKLE