Ümit Karan: "Galatasaray, iki senedir aradığı oyuncuyu buldu, birkaç hafta sonra netlik kazanır"

Galatasaray, Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek Fenerbahçe'nin iki puan önünde liderliğine devam etti.

Ümit Karan: "Galatasaray, iki senedir aradığı oyuncuyu buldu, birkaç hafta sonra netlik kazanır"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ANTRENMAN MAÇI YAPTI"

"Galatasaray 'Çok zorlanacak' dedikleri zaman çok rahat bir maç oynuyor. Ankaragücü'nün bu futboluyla ligde çok kritik günler yaşayacağını düşünüyorum. Galatasaray, Prag maçı öncesi bir antrenman maçı yaptı."

"FENERBAHÇE, BUNU YAPAMIYOR"

"Galatasaray istediği gibi ligle oynuyor. Senin rakibin bunu yapabiliyor mu? Bence yapamıyor. Bu kadar rahat oynayamıyorlar."

"2 SENEDİR ARADIĞIMIZ SOL BEKİ BULDUK"

"Derrick Köhn'ün bir sol bek olduğu belli. Daha ilk maçı, bu bir ölçü değil ama sonunda bir sol bek bulduk gibi gözüküyor. 2 senedir aradığımız sol beki Köhn'de bulduk. Daha takıma uyum süresi, arkadaşlarıyla iletişimi birkaç hafta sonra netlik kazanır ama üzücü olan taraf Avrupa listesine yazdıramadık."

"GALATASARAY, ŞAMPİYONLUK STRESİ YAŞAMIYOR"

"Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki farkı söyleyeyim mi? Galatasaray şampiyonluk stresi yaşamıyor. Fenerbahçe dün kazandı, bugün bütün Fenerbahçeliler ekran başındaydı Galatasaray puan kaybedecek diye. Tam tersi olduğu zaman Fenerbahçe inanılmaz stres yapıyor. Galatasaray bugün ne kadar rahat oynadı.

"KEREM DEMİRBAY GİBİSİ ŞU AN YOK"

"Şu an Türkiye'de bu kalitede oynayan bir orta saha yok. Kerem Demirbay ofansta var, defansta var, top kazanıyor, yön değiştiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 10:42
YORUM EKLE