Ümit Özat gerçekleri söyledi, Fenerbahçeliler çıldırdı, Galatasaraylılar tebrik etti!

Galatasaray, birçok algı operasyonu ve hakem hatalarına rağmen lider olarak yoluna devam ediyor.

Ümit Özat gerçekleri söyledi, Fenerbahçeliler çıldırdı, Galatasaraylılar tebrik etti!

Galatasaray ve Fenerbahçe, kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Sarı kırmızılılılar, 2 puan farkla liderliği alırken büyük avantaj elde etti.

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"LEHİMİZE BU KADAR HAKEM HATASINA RAĞMEN GERİDEYİZ"

"Ali Koç, Galatasaraylıları böyle konuşturuyor ya ne diyeyim? Bir de lehimize bu kadar hakem hatalarına rağmen gerideyiz. İnanılır gibi değil. 

"HAVUZA BİLE BÖYLE RAHAT ATLANMAZ"

"Alanyaspor maçındaki penaltı değil. Havuza bile böyle rahat atlanmaz. Cengiz Ünder ve Tadic'in pozisyonu kırmızı kart. Trabzonspor maçındaki hakem zaten kötüydü. Karagümrük maçında Samet'in pozisyonuna penaltı vermeyen hakem zaten rezildi. Sivasspor maçında hakem yine kötü yönetti." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇELİLER TEPKİ GÖSTERDİ, GALATASARAYLILAR TEBRİK ETTİ

Ümit Özat'ın bu açıklamaları, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepki alırken Galatasaraylı taraftarlar ise objektifliğinden ötürü tebrik etti.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 00:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki
Baki - 3 ay Önce

Ü. Özat' ı zerre kadar sevmem ancak tespiti çok dogru. Her iki takımın hakem kararları sezo başından beri verilen verilmeyen kararlarında FB' ye cart diye lehine kolay kararlar veriliyor GS' a lehine geçtim birde aleyine kararlar veriliyor. Kadıköyde 6 puanlık maçta ikardinin suratına vuruldu % yüz penaltıyı es geçtiler FB yi şampiyon yapmak için çok çaba harcıyorlar inanın futbola olan sevgim git gide çok azaldı. Ail Koç FB ye neden Başkan oldu bu irdelenmesi lazım Bş' ga ihtiyacımı vardıda oldu. Birilerine karşı oldugu için oluyor maksan birilerine latşı taraftarı arkasına alıp kullandı. Tüp' de BJK' taşı kullandı Türkiyenin en zengin adamı oldu. Hergün sermayesine sermaye katıyor.

Gs'li
Gs'li - 3 ay Önce

Hangi takım olursa olsun oynayıp kazansın. İnsan hatasız olmaz fakat bu söyledikleri hata değil kastı taraf tutma. Bunun gizlenecek bir tarafı yok daha az bile söylemiş. Vur kır bu maçı kazan kafasını bırakmak lazım.

FB li
FB li - 3 ay Önce

Ümit doğru söylüyor oyuncular bedava puana yatmaya başladı ve performansları düştü. İsmaille bu iş yürümez.