Ümit Özat: "Hagi ve Alex'ten sonra Türkiye'ye gelmiş en önemli sol ayak, Galatasaray'da daha iyi olmasını bekliyordum"

Galatasaray, Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız olarak kapattı.

Ümit Özat: "Hagi ve Alex'ten sonra Türkiye'ye gelmiş en önemli sol ayak, Galatasaray'da daha iyi olmasını bekliyordum"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I İLK DEFA BÖYLE GÖRDÜM"

"Galatasaray'ı bu kadar öne gitmeyen böyle geri kaçarken ilk defa gördüm. Muslera'nın ilk defa oyun kurmadığını gördüm. Derrick Köhn, ilk defa kötü oynadı. Stoperler geri kaçarak oynadı. Barış Alper Yılmaz, zaten sağ bek değil. Torreira bile dönen toplara gidip baskı yapmadı. Kerem Demirbay, son haftalara göre kötüydü. Zaha ve Icardi arasında zaten ritm bozukluğu var. Kerem Aktürkoğlu'nu yedek bırakmasını hiç anlamadım." 

"ZIYECH, BENCE EN ÖNEMLİ SOL AYAKLARDAN BİRİ"

"Ziyech, bence Hagi ve Alex'ten sonra Türkiye'ye gelmiş en önemli sol ayak. Bir türlü tempoyu yakalayamadı. Ziyech'in çok daha etkili olmasını bekledim ama o gücünü yakalayamadı." 

"OKAN BURUK'UN EN BÜYÜK AVANTAJI"

"Yarım Icardi, yarım Ziyech, çeyrek Zaha yine kazandılar. Okan Buruk, artık gözü kapalı hamlelerini yapıyor. Bu en büyük avantajı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 18:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 4 hafta Önce

H.Ziyech megaloman takım ruhunu içine sindirememis takım için değil kendisi için oynayan bir ayaktir.Gecmis dönemlerdeki asil ruhlu ayaklarla asla degerlendirilemez.

Burhan Gülcü
Burhan Gülcü @GS li - 4 hafta Önce

Dost Acı Söyler..! İlk 30 Dk. Takım Fena Değildi. Fakat Berabere Kamaktan 25 Cm lik Ofsayt İle Kurtulduk. İlk Yarı Yenildiğimiz Takıma Kendi sahamızda Daha Rahat Bir Galibiyet Almamız Beklenirdi.? Şampiyonluk Pamuk İpliği Gibi Kopar mı Kopar..!!! Top Yuvarlaktır Aman Dikkat..!!!

Ahmettopal
Ahmettopal - 4 hafta Önce

Fenerbahçeli taraftarin ümit hocaya yaptığı hakaretlere inanamıyorum. Adam spor yorumcusu .korunkorune bir fener fanatiği değil o sahalardan gelmiş futbol bilen biri bildiklerini konuşuyor.ne yapsaydı Ali Koç gibi milleti birbirine mi dusurseydi.. siz futbol konisan Ümit hocayı bırakın fenerle oyuncak gibi oynayan Ali koca bakın fenere en büyük zarar veren kişidir. Taraftarı birbirine düşman eden kisidir. Onun sağa sola saldırması fenerli olduğu ivin değil parasıyla başarıyı satın alamadığı içindir ben ümit hocaya ayrıca teşekkür ediyorum sahadayken en fanatik fenerli. Yorumcuyken de en centilmen adamdır.dogrular biraz can yakar ama sezon başından beri uyarıyor feneri. Anlayana tabi

Nizamettin Çelik
Nizamettin Çelik - 4 hafta Önce

Cevat prekaziyi unutman yakışık almadı

Tanju başar
Tanju başar - 4 hafta Önce

Yazıklar olsun senin gibi eski frnerbahçeliye hasan vezir i bile senden iyiydi