Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Fabio Borini'yi transfer etmek istiyor, Süleyman Hurma ile konuştum"

Galatasaray, transferde önemli hamleler yapmaya başladı.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Fabio Borini'yi transfer etmek istiyor, Süleyman Hurma ile konuştum"

Galatasaray, Fatih Karagümrük forması giyen 32 yaşındaki İtalyan sol kanat oyuncusu Fabio Borini'yi transfer etmek istiyor.

FABIO BORINI GELİŞMESİ

Transfer Plus Youtube kanalında Zeki Uzundurukan, Fabio Borini transferi konusunda bilgiler aktardı.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SÜLEYMAN HURMA, 'SÖZLEŞME UZATMAK İSTEMİYOR' DEMİŞTİ"

"Borini 32 yaşında ve sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile de konuştum, 'Tutmaya çalışacağız ama oyuncu sözleşme uzatmaya pek sıcak bakmıyor' demişti."

"GALATASARAY, TRANSFER ETMEK İSTİYOR"

"Devre arasında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un girişimleri olmuştu. Galatasaray, Borini'yi transfer etmek istiyor. Sözleşmesinin bitecek olması önemli ama imza parası da olacaktır. Hücum bölgesinin her bölgesinde oynuyor. Çok formda ve potansiyelli  bir oyuncu. Bizim ligimizde çok tuttu. Hiç 32 yaşında gibi oynamıyor. Karagümrük gibi bir takımda bunları yapıyorsa Galatasaray'da neler yapar."

"MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI"

"Galatasaray, Haziran ayından önce bu transferi bitirmek için girişimlerde bulundu. Hatta menajeriyle de birkaç kez görüşmüş. Ancak Beşiktaş'ın da ilgisi var. Karagümrük'te kalmayacak. Ya Galatasaray ya da Beşiktaş'a gidecek. Şampiyon olması durumunda Galatasaray'ı tercih edeceğini düşünüyorum."

"ALKIŞI HAK EDİYOR"

"Sol kanat oyuncusunun 19 gol, 9 asist yapması muhteşem bir iş. Büyük takımlarda böyle bir futbolcu yok. Alkışı hak ediyor. Her şeyiyle kusursuz bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 20:56
YORUM EKLE