Ali Ece: "Fenerbahçe'nin önüne geldi Ali Koç almadı, Galatasaray aldı"

Galatasaray, 102 puanla şampiyonluğa ulaşarak 99 puanda kalan Fenerbahçe, ligi ikinci bitirdi.

Ali Ece: "Fenerbahçe'nin önüne geldi Ali Koç almadı, Galatasaray aldı"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray'ın şampiyonluğu ile ilgili yorumlar yaptı.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ, OKAN BURUK'U ALMADI"

"Fenerbahçe, Erol Bulut'u almadan önce Okan Buruk masaya geldi, Ali Koç almadı. Büyük ihtimalle pişmanlık duyuyordur. Okan Buruk, Ali Koç'un 6 senede yapamadığını yaptı. Taraftarı olmayan Başakşehir'i bile şampiyon yaptı. Türkiye'nin en zengin adamı Ali Koç, Türkiye Ligi'nde 1 kez şampiyon olamadı. Kendi evlatlarını almaya devam et. Emre Belözoğlu, Erol Bulut, İsmail Kartal... Sen gelmeden önce 2 şampiyonluk farkı vardı, şimdi Galatasaray şampiyonluk farkını 5'e çıkardı."

"FENERBAHÇE, KENDİNİ ŞAMPİYON GİBİ İLAN ETMESİN"

"Galatasaray, başkanıyla, yönetimiyle, hocasıyla, oyuncusuyla alnının akıyla şampiyon oldu. Fenerbahçe 99 puan aldı diye kendini şampiyon gibi ilan etmesin."

"REAL MADRID DE AYNISINI YAŞADI"

"Pellegrini ile Real Madrid 96 puan topladı, Guardiola'nın Barcelona'sının önünde 102 golle en çok gol atan takım oldular ama şampiyon olamadılar. Demek ki futbolda bunun örnekleri var."

"ALİ KOÇ, KARANLIKTA SAKLAMBAÇ OYNUYOR"

"Ali Koç, 'Ben varken şampiyon olamayız' diyor. Seni kim şampiyon yapmıyor? Bunu söylesene. Ali Koç, karanlıkta saklambaç oynuyor. Bu işleri geçsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet cebi
Mehmet cebi - 3 hafta Önce

Okan buruk fb gitmezdi,adam kac kere acikladi ali ece bos yapmis

Rahmi Şendallar
Rahmi Şendallar - 3 hafta Önce

Ben Galatasaraylıyım ama arada sadece 3 puan fark var.ikiside büyük puan topladı.Şimdi Okan Buruk çok iyide, İsmail Kartal çok mu kötü.Neredeyse aynı performansı gösteriyorlar.Bunu ben görüyorum da ,bu işin Profesyonel spor yazarları göremiyorumu

Can demir
Can demir - 3 hafta Önce

Helal olsun kardeşim gerçekleri yazmışsın beşiktaş taraftarı olarak bende mühürümü basarım.gerçekten Bı fb kim şampiyon etmiyormuş bilen var mı.önce sen 6 yılın hesabını ver.ben seyirciye ve kongre üyelerine hayret ediyorum.aziz başkanın yeniden seçilmesi lazım.

Cafer
Cafer - 3 hafta Önce

FB bu algiyla hiç bir zaman sampiyon olanaz