"Bugün izlediğimiz Galatasaray, Pep Guardiola'nın Barcelona'sı gibi"

Galatasaray, büyük bir oyun performansı farkıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

"Bugün izlediğimiz Galatasaray, Pep Guardiola'nın Barcelona'sı gibi"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BURAM BURAM ÖZGÜVEN KOKUYOR"

"Galatasaray'ın son vuruşlarına ve son paslarına baktığımız zaman buram buram özgüven kokuyor ve 1. sınıf. Galatasaray çok çoşkulu ve baskılı bir oyun oynadı, rakibini adeta boğdu. Galatasaray, tüm dönen topları geri aldı ve herkes önde baskısını sürdürdü. Galatasaray'ın hücumcuları geri koşmuyor çünkü onlar defansını en ileride yapıyorlar. Sivassporlu oyuncular hiçbir türlü savunmadan top çıkaramadı."

"GUARDIOLA GİBİ OYNATTI"

"Okan Buruk, Sivasspor karşısında takımını Pep Guardiola'nın Barcelona'sı gibi oynattı. Abidal, topu aldığında en ilerideki Henry boşa kaçıyor, rakibini peşine sürükleyerek savunma arkasına sızıyor. Orta alanda ise Iniesta'ya boş alan kalıyor, orta sahada orkestra şefi oluyor. Bugün izlediğimiz Galatasaray da buna benzer. Derrick Köhn topu alıyor, Barış Alper Yılmaz sızıyor, orta sahada toplar Kerem Demirbay'da kalıyor."

"GALATASARAYLI OYUNCULAR HIZLI DÜŞÜNÜYOR"

"Galatasaray'ın şöyle de bir artısı var. İlerideki oyuncuları hızlı düşünüyor. Dries Mertens yaşlı ama hızlı düşünüyor, Mauro Icardi çok hızlı değil ama topu hızlı oyuna sokuyor. Barış Alper Yılmaz ise kendi hızıyla topu ceza sahasına getiriyor. Lucas Torreira zaten arkada ahtapot gibi topları topluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 12:41
YORUM EKLE