Ertem Şener: "Galatasaray'a laf edeceksiniz, 3 puan gerisinde olan Fenerbahçe'ye temiz diyeceksiniz, bu işleri geçeceksiniz"

Galatasaray, Süper Lig'de zorlu sezonun finalinde Konya'da şampiyonluğa ulaştı.

Ertem Şener: "Galatasaray'a laf edeceksiniz, 3 puan gerisinde olan Fenerbahçe'ye temiz diyeceksiniz, bu işleri geçeceksiniz"

Beyaz TV yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın şampiyonluğunu değerlendirdi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY LAF EDECEKSİNİZ, FENERBAHÇE'YE TEMİZ DİYECEKSİNİZ"

"Bu söylediklerim Galatasaray'ın şampiyonluğuna leke atanlara... Fenerbahçe'nin 99 puanı da Galatasaray'ın 102 puanı da helaldir. Siz Galatasaray'ın 102 puanına laf edeceksiniz, 3 puan gerisinde olan Fenerbahçe'ye temiz diyeceksiniz. Öyle bir durum yok. Bu işleri geçeceksiniz."

"TFF Mİ ATTI, HAKEMLER Mİ MÜDAHALE ETTİ?"

"Aynı statta Edin Dzeko 3 tane pozisyon kaçırdı. Mauro Icardi'nin gollerine bak, hepsi birinci sınıf gol. Şimdi Mauro Icardi'nin gollerini TFF mi attı? Adam sakatlıktan döndü, yine gol kralı oldu. Dries Mertens'e 'Yaşlı, huzurevine gitsin' dediler, asist kralı oldu. Fernando Muslera'nın yaptığı kurtarışlara hakemler mi müdahale etti?"

"BUNA NE DİYECEKSİNİZ?"

"Galatasaray için 'Avrupa'da Kopenhag'a, Sparta Prag'a elendi' diyorsunuz ama altına aldığı Manchester United, Premier Lig şampiyonu Manchester City'i yenerek kupa kazandı. Buna ne diyeceksiniz?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer
Ömer - 3 hafta Önce

Şikebahçenin penaltılarla, hakemlerle aldığı uyduruk +20 puanı ne zamandan beri helal oldu! Öyleyse 99 puanları HARAM! O uyduruk puanlar olmasaydı GS haftalar öncesinden şampiyondu! TFF'ye gelince GSye dünkü maçta bile sezonun özetinde olduğu gibi penaltısı verilmedi Alper'in ayağını kanatmalarına rağmen, aynen şikebahçeyi ilk maçta Icardi'nin gözünü morartmalarına rağmen penaltısını vermeyerek kurtardıkları gibi! Sonuçta ikili averajı şikebahçeyie verdiler! GS tam tersine hakemlere, TFF'ye, bütün çirkin oyunlara rağmen o HELAL puanları aldı! TFF'ye istediği kararları aldırarak ceza bile almayan, üstüne GS'li futbolculara su şişeleri atan Ankaragücü taraftarını destekleyip Icardi'ye montaj videoyla ceza verdiren Tescilli Şikebahçenin her zamanki aynadaki yansımalarını GS'ye atfetmeleri... İYİLER SONUNDA MUTLAKA KA24NIR!

Songül temur
Songül temur @Ömer - 3 hafta Önce

Sen ruh ikizimmisin?

Dayı
Dayı @Ömer - 3 hafta Önce

Kör kendinden pay biçermiş

Mustafa Gülenç
Mustafa Gülenç - 3 hafta Önce

Başka söze gerek yok Galatasaray şampiyon

Ben kemal
Ben kemal - 3 hafta Önce

Ben fb liyim gs şampiyon olmuştur bu iş bitti olamıyorsann taktir edeceksin.

Enişte
Enişte - 3 hafta Önce

Fener küçük düşünür GALATASARAY her zaman büyük düşünür müzesini kupalarla doldurur. Fenerin tek mutluluğu GALATASARAY’ı yenmek. GALATASARAY derdi feneri yenmek değil KUPA kaldırmak. Böyle kafada devam ederseniz kupa almanızda hayal olur,Fenerlilere tekrar geçmiş olsun.

Kamil ESKİCİ
Kamil ESKİCİ - 3 hafta Önce

Helalin var adamın dibisin, ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az... Yürekli objektif konuşun canımı yiyin...

Ahmet
Ahmet - 3 hafta Önce

Şener senin kadar yanar döner birini Türkiye görmedi böyle devam et

Gülden  Alcan
Gülden Alcan - 3 hafta Önce

Sen ne tuhaf insansın sener

Fb
Fb - 3 hafta Önce

Maçları izlemiyorum hissiyatını konuşuyor