İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe'nin moralini bozar, Galatasaray'ın bir yerde takılmasını bekliyorsun ama..."

Galatasaray, Süper Lig'de 16 maçlık yenilmezlik serisiyle liderliğini sürdürdü.

İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe'nin moralini bozar, Galatasaray'ın bir yerde takılmasını bekliyorsun ama..."

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray - Sivasspor maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BAŞLARI DÖNDÜ"

"Galatasaray, maçın bazı anlarında öyle geldi ki Sivassporlu oyuncuların başı döndü. Sağdan soldan, ikiye birler falan derken Sivassporlu oyuncular ne yapacaklarını şaşırdı ve maç bir anda 6'ya geldi. Bu maç 6 oldu ama çok rahat 7-8-9-10 olabilirdi. Maçın başından sonuna kadar Galatasaray'ın hak ettiği bir galibiyet oldu."

"KENDİ KARİYER VE İSİMLERİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE KATKI SAĞLAMAYA BAŞLADILAR"

"Galatasaray'ın savunması o kadar güçlü ki 'Bir tane attığında maçı bitiriyor' diyorduk. Hala savunma öyle ama Galatasaray, son dönemde ofansif olarak öne çıktı. Son 7 maçta gol ortalaması 4. Galatasaray, son 7 karşılamada 28 gol atmış. Son 7 maçta da yenilen gol sadece 8. Bu periyotta +20'lik bir averaj yakalamış. Ön bölgedeki oyuncular da artık kendi kariyer ve isimlerine yakışır şekilde katkı sağlamaya başladı."

"ZIYECH, İNANILMAZ İYİ OYNADI"

"Hakim Ziyech, yine inanılmaz iyi oynadı. İnanılmaz iki gol attı. İkinci golü müthişti."

"İLK DEVRE EN ETKİLİ OYUNCUYDU"

"Barış Alper Yılmaz, iki asistle kilidi çözdü. Galatasaray'ın ilk devrede en etkili oyuncusu oydu. Onun getirdiği iki topta gelen goller Sivasspor'un direncini kırdı."

"FENERBAHÇE'NİN MORALİNİ BOZAR"

"6 gollü skor ister istemez Fenerbahçe'nin moralini bozar. Rakibin sürekli kazanıyor. Bir yerde takılmasını bekliyorsun ama 16 maç üst üste kazanıyor. 16 maç kazanmak kolay değil. Moral açısından takip eden takımı ciddi şekilde rahatsız eder. Galatasaray bu oyunla ve taraftarıyla yoluna çok güvenli adımlarla devam ediyor."

"AVERAJDA FENERBAHÇE'Yİ GEÇTİLER"

"Galatasaray attığı zaman işi bitiriyordu. Bu dönem fazla da atmaya başladı. Ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçe'yi yakalamasına 3 gol kaldı. Normal averajda da Fenerbahçe'yi geçtiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 11:57
YORUM EKLE