Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'dan gideceği konuşulmuştu, ağlamıştım, rakipler görünce korkuyor"

Galatasaray, ikinci yarıda bulduğu gollerle Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'dan gideceği konuşulmuştu, ağlamıştım, rakipler görünce korkuyor"

BTV Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Adana Demirspor - Galatasaaray maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DAN GİDECEĞİ KONUŞULMUŞTU, AĞLAMIŞTIM"

"Bu maçın yıldızı açık ara Muslera. Rakipler, Muslera'yı görünce korkuyorlar. Yıllar önce Felipe Melo için aynısını söylemiştim. Varlığı bile rakipler için tehdit. Çünkü taraftarla inanılmaz bütünleşmişti. Fernando Muslera'nın taraftarla karşılıklı sevgisi de rakiplere endişe yaratıyor. Bu adam birkaç ay sonra 38 yaşına girecek. Bu işler, kolay değil. Yıllar önce Galatasaray'dan gideceği konuşulmuştu, ağlamıştım."

"MUSLERA OLMASAYDI KAZANAMAZLARDI"

"Belki bu maç berabere de bitebilirdi. Galatasaray çok iyi oynamadı. Çünkü arkada boşluklar verdi. Galatasaray, Fernando Muslera olmasa kazanamazdı. Bunu net söylüyorum ama 1-0'dan sonra 5-0 da olabilirdi. Futbol işte böyle bir oyun."

"ALİ KOÇ, ŞAMPİYONLUĞU ELLERİYLE VERDİ"

"Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray'dan iyi oynuyordu. Resmi maçlarda 20 maçlık seri yakaladılar. Daha sonra Başkan Ali Koç, saha dışında abuk subuk kararlar almaya devam etti, şampiyonluğu elleriyle rakibine verdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 09:06
YORUM EKLE