Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da bu adam sadece ligde 40 gol atar, Galatasaraylıların içi rahat olsun"

Galatasaray, Süper Lig'de 102 puana ulaşarak rekorla şampiyonluğunu ilan etti.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da bu adam sadece ligde 40 gol atar, Galatasaraylıların içi rahat olsun"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAYLILARIN İÇİ RAHAT OLSUN"

"Mauro Icardi ile ilgili olumlu bilgiler var. MLS'ten transfer haberleri bulunuyor ama çok büyük paralar verilmiyor. Yani Messi'ye bile özel izinle maaş bütçesi açıldı. Burada 10 milyon Euro alıyor, orada 15 milyon Euro'ya oynamaz. Ayrıca çocuklarının çok düzenli bir eğitim hayatı varmış. Erden Timur her şeyi halletmiş. Eşi Wanda Nara işi gücü bırakmış gelmiş, Florya'da şampiyonluk kutluyor. O yüzden Galatasaraylıların içi rahat olsun diyebilirim."

"SADECE LİGDE 40 GOL ATAR"

"Bu adam yaz ayında kendine güzel bir antrenman programı yapsın, sadece ligde 40 gol atacaktır. O potansiyel var. Benim düşüncem 34, 35 yaşına kadar Galatasaray'da takılır, daha sonra Arabistan'a veya ABD'ye gider ve futbol kariyerine nokta koyar." 

"HAK EDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLUK"

"Galatasaray'ın oyuncularını, malzemecisini, hocasını, yönetimini, başkanını herkesi tebrik ederim. Hak edilmiş şampiyonluk."

"SZYMANSKI'NİN GİTMEK İSTEDİĞİNİ DUYDUM"

"Şubat ayında Fenerbahçe adına şampiyonluğun gittiğini söylemiştim. Çünkü o atmosfer yoktu. Fenerbahçe'den de Szymanski'nin satılacağını daha doğrusu kendisinin gitmek istediğini duydum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 02:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galatasaraylılık Ruhu
Galatasaraylılık Ruhu - 3 hafta Önce

Dürüstlüğün için teşekkür ederiz, ağzından da bal damlıyor. Icardinin 40 gole ulaşıp Tanjunun rekorunu kırmasını çok isterim, yakışır.