"Telefona 3 kez cevap verdi, Galatasaray'da yedek kaldı"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Lucas Torreira'yı Konyaspor maçında kulübede başlattı. Bunun nedeni ise saat 01.30 ila 4.00 arasında uyku düzenine uymaması oldu.

"Telefona 3 kez cevap verdi, Galatasaray'da yedek kaldı"

Lucas Torreira'nın kulübede otururken Berkan Kutlu'nun Konyaspor maçına 11'de başlaması Galatasaray taraftarları arasında soru işaretlerine neden oldu.

Okan Buruk maçtan önce, "Torreira'nın küçük bir hastalığı vardı. 1-2 idmanda bizimle yer almadı. Oyunun devamında kullanmayı düşünüyoruz" demesi de sarı-kırmızılı taraftarları kesmedi. 

GECE HAYATI PROBLEMİ

Uruguaylı oyuncunun yedek kalmasında gece hayatının hızı neden oldu. 

Haklarında duyumlar aldığı futbolcularının hafta içinde 01.30 ila 04:00 arasındaki "derin uykusuna" çok dikkat eden Okan Buruk, bu saatler arasında oyuncularını farklı numaralardan aratıyor ya da mesaj gönderiyor. Gece hayatındaki isimlerden ajanlık desteği alıyor. Bu saatler arasında oyunculardan telefonlarının kapalı olmasını istiyor. 

Hafta içinde birden fazla kez bu çağrılara cevap veren oyuncuyla konuşuyor. Yapmaması gerektiğini anlatıyor. Ne olursa olsun o saatlerde uyuması gerektiği üzerinde duruyor. 

3 KEZ CEVAP VERDİ

İddiaya göre bir süredir bir artist ile aşk yaşadığı iddia edilen Torriera'nın son 1 haftalık süreç içinde 01:30 ila 04:00 arasında 3 kez telefonlara cevap verdiği, mesajlara cevap yazdığı ortaya çıktı. Bu yüzden Buruk kendi disiplin talimatını uyguladı. Kulübeye çekti.  

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 19:47
YORUM EKLE