Ümit Özat: "Beşiktaş 11 milyon Euro, Galatasaray 6 milyon Euro verdi, Erden Timur'a dua etsinler"

Galatasaray, saha içi ve saha dışında başarılı yönetim tarzıyla rakipleri arasında büyük fark oluşturdu.

Ümit Özat: "Beşiktaş 11 milyon Euro, Galatasaray 6 milyon Euro verdi, Erden Timur'a dua etsinler"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ 11 MİLYON EURO, GALATASARAY 6 MİLYON EURO VERDİ"

"Beşiktaş, Al Musrati'ye 11 milyon Euro verdi. Kendi kalesine atıyor, kırmızı kart görüyor. Galatasaray ise aynı bölgede oynayan Lucas Torreira'ya 6 milyon Euro verdi."

"ERDEN TİMUR'A DUA ETSİNLER"

"Galatasaray taraftarı, Erden Timur'a dua etsin, hayrına namaz kalsın. Bir de Hasan Arat bu adamı alırken boy boy poz verdi. Ben Erden Timur'un bir tane transferde kendini öne çıkarttığını görmedim."

"ERDEN TİMUR, BUNU ÇOK YAPIYOR"

"Kulüp yönetmek sadece oyuncuların maaşlarını ödemek, transfer yapmak değildir. Aynı zamanda teknik ekibin ve oyuncuların da sorunlarını çözeceksin, onlara moral vereceksin. Futbolcular robot değil, ruh halleri değişiyor. Erden Timur bunu çok yapıyor. Florya'ya çok gidiyor. Eskiden Abdürrahim Albayrak da yapardı. Fenerbahçe'de kendini iş adamı olarak gören yöneticiler sadece görüntü yapıyor, başka bir şey değil."

"ERDEN TİMUR'DAN RAHATSIZ DEĞİLLER, KABULLENMİŞLER"

"Geçen gün Başkan Yardımcısı Metin Öztürk'ün açıklamalarına bakıyorum, asıl meseleleri hep Erden Timur'a bıraktı. Yani yönetim de Timur'un ön plana çıkmasından rahatsız değil, kabullenmişler. Fenerbahçe'de bunu göremeyiz, hiçbir yönetici başkanın veya başkalarının önüne geçemez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 13:32
YORUM EKLE