Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da '2 dakika oynatmam' dedim, bu maçta adam 90 dakika oynadı"

Galatasaray, müthiş bir oyun sergilediği maçta Ankaragücü'nü 3-0'lık net bir skorla geçti.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da '2 dakika oynatmam' dedim, bu maçta adam 90 dakika oynadı"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde

"GALATASARAY, MAÇA HAZIR ÇIKMIŞ"

"Galatasaray maça hazır çıkmış. Yönetim oyunculara mektup yazmış. Motivasyon çok önemli futbolda. Sen bana ver gazı, biliyorsun neler yapabileceğimi. Türkiye'de her şey moral, motivasyon, gazla gider."

"GALATASARAY'A DAYANAMAZSIN"

"Bu tempoya dayanabilecek bir Türk takımı şu anda yok. Boğulursun sahada. Böyle oynayan bir Galatasaray'a dayanamazsın. 5'ler, 4'ler gelirken Fenerbahçe de böyle oynuyordu ama şu anda form olarak düşüşte, Galatasaray ise çıkışta."

"TETE ISRARINI ANLAMIYORUM"

"Tete ısrarına anlam veremiyorum. Tete'de neden ısrar edildiğini biri bana söylesin. Geçen hafta '2 dakika oynatmam' dedim, bu maçta adam 90 dakika oynadı." 

"OKAN HOCA, BENİ ELAZIĞ'DA 8 HAFTA SONRA OYNATTI"

"Biz böyle bir hocaya denk gelemedik. Benim Okan Buruk gibi bir tane hocam olmadı. Bir maç kötü oynayayım, beni oynatmazlardı. Elazığ'da Okan Hoca ile çalıştım bu arada, beni 8 hafta sonra oynattı."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, ENDER ADAMLARDAN BİR TANESİ"

"Kerem Aktürkoğlu lider vasıflı bir oyuncu olduğu için devamlı sonuca giden pozisyonlar üretmeye çalışıyor. 1-2 hafta yine gollerini atmaya başlar. Yine dikine giden ender adamlardan bir tanesi."

"BUNLAR ÇOK AĞIR İTHAMLAR"

"Arkadaşlar bu ithamlar, çok ağır ithamlardır. İnsanlar buradan ekmek parası kazanıyor. Bu insanların aileleri var. Ama bazen duygularına yenik düşebilirsin, istediğin performansı veremeyebilirsin. Geçmişte buradan şunu söylemiştim, 'Kazımcan'ı 1. Lig'e yollayın' dedim. Kazımcan Karataş, Süper Lig'de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 20:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ozzy
Ozzy - 3 ay Önce

Tete'nin niye oynadığını anlamıyorsan yorumculuk yapma sen bedavaya almışsın oynatmadan nasıl satacak bir ikincisi Avrupa maçı yapmışsın rotasyon diye birşey var

Baki
Baki - 3 ay Önce

Bunda anlaşılmayacak bir şey tok. Teteyi satmak için oynatıyor, oynamıyan oyuncuyu kim alır. Tete GS' n oun sistemine uymuyor hepsi bu.

Cemal mızrak
Cemal mızrak - 3 ay Önce

Kazım can ileride süper olur.

Faruk Altundepe
Faruk Altundepe - 3 ay Önce

Rize kalecisi tarik â şike imasında bulunuyorsun kazımdan a gelince superlik oyuncusu değil diyorsun sonrada bunların aileleri var diyorsun bu mu yorumculuk