"Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi Ali Koç'un görüşmesi ortaya çıktı"

Galatasaray, Pazar günü Beşiktaş ile derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

"Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi Ali Koç'un görüşmesi ortaya çıktı"

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan şok eden bir hamle geldi.

Ali Koç'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yaptığı ortaya çıtkı.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli, görüşmeyle ilgili bilgiler aktardı.

Gökhan Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

"Ali Koç'a soruyorum; Bugün saatler 17:54'ü gösterirken TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi Riva'da neden ziyaret etti? Riva'da buluştunuz, Levent'te buluştunuz, şimdi tekrar Riva'da buluştunuz. Birbirinizi bu kadar seviyorsanız çıkın açıklayın."

"Sayın Ali Koç, Galatasaray'ın bundan sonraki maçlarında görev alacak hakemlerle ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye herhangi bir telkinde bulundunuz mu?"

"Sayın Ali Koç, Mehmet Büyükekşi ile yaptığınız toplantıda sözde 28 şampiyonluk ile alakalı bir beklentiniz oluştu mu?"

"Burası çok önemli. Lale Orta'dan sonra MHK başkanı olmasını istediğiniz ya da beklediğiniz herhangi bir ismi TFF Başkanı Büyükekşi'ye verdiniz mi Sayın Ali Koç?"

"Sayın Ali Koç, yabancı sınırıyla alakalı Mehmet Büyükekşi'ye bir telkinde bulundunuz mu?"

Haluk Yürekli ise şunları söyledi:

"Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi sürekli buluşuyor. Bel bağladığı son maç Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi TFF Başkanı ile ne görüştünüz Sayın Ali Koç?"

"Bugün Riva'da gerçekleşen Ali Koç-Mehmet Büyükekşi toplantısına Lale Orta çağrıldı mı? Lale Orta toplantıda mıydı?"

 "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'den, Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemiyle ilgili talepte bulundu mu?"

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 10:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Iddalar doğru ise futbolun Ali Koç, bu kadar yorulmasın gerek yok !! Fb istifa etsin tff başkanlığına aday olsun!! Başkan olduktan sonra tüm kurumları kaldırsın her şeye tek başına karar versin!! Böylece fb 5 yıldızını ve her sene şampiyonluğu garanti altına almış olur!! Ali Koç, güçlü görünmeye çalışan zavallı biri!! Ey Ali Koç, çevirdiğin entirikalar ile şampiyon olsan ne yazar!! Senin her şeyinin içinde haram var, emek hırsızlığı, kul hakkı var!! Onun içindir ki paran ile rezil rüsva olacaksın!! Allah seni bildiği gibi yapsın inşAllah.

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Her pisliğin altından bu çıkmaya başladı!! Tff çok dikkatli olsun!! Maclar adil adaletli yönetil sin. Aksi olur ise Aslan Tepede Allah korusun, hiç kimsenin altından çıkmayacağı sonuçlar doğa bilir!! Ali Koç istedi diye onun emir eri olarak davranmayın. Adaletten şaşmayın!! VAllaha sonu kötü olur!!!