Emre Belözoğlu: "Fenerbahçeliler buna alınmasın, en iyiler Galatasaray'da"

Galatasaray'ın kadrosunun tarihinin en iyisi olup olmadığı konusunda tartışmalar sürüyor.

Emre Belözoğlu: "Fenerbahçeliler buna alınmasın, en iyiler Galatasaray'da"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın kadrosuyla ilgili yaptığı açıklamalara bir yenisini daha ekledi.

Sarı kırmızılıların Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ettiği maç sonrasında Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın kadrosunun tarihinin en iyi kadrosu olduğunu dile gretirmiş ve tartışmalar başlamıştı.

343 Digital Youtube kanalına konuşan Emre Belözoğlu, çarpıcı sözler söyledi.

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİLER BUNA ALINMASIN"

"Ligin en iyi kalecisi, stoperi, 6 numarası, 10 ve 9 numarası Galatasaray’da. Bu bir tespit. Galatasaray’a kendimizi tekrar göstermek için yapılmış bir tespit değil. Ben çok çok seneler önce zaten tercihimi yaptım. Bir teknik adam olarak, bir futbol adamı olarak tespitim var. Fenerbahçe’nin buna alınmasını gerektirecek bir şey yok."

"FENERBAHÇE İÇİN DE SÖYLEDİM"

"Fenerbahçe maçı sonrasında da 'Fenerbahçe, son 20 senenin en iyi kadorsunu kurdu' diyorum. Bu kimseyi rahatsız etmezken insanların burada bir algı oluşturma çabaları oluyor. Algı neyse o şekilde gidiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 00:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Santiago
Santiago - 2 ay Önce

Ezik bahçe ağlayın Emre bile gerçekleri haykırıyor