Erman Toroğlu: "Aydan gösterdiniz, ayıptır, utanın! Ne halt olduğunu biliyorum"

Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldığı maçta penaltı pozisyonuyla ilgili tartışmalar yaşanıyor.

Erman Toroğlu: "Aydan gösterdiniz, ayıptır, utanın! Ne halt olduğunu biliyorum"

Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki skandal penaltı pozisyonunun yankıları sürüyor.

Fenerbahçe'de Djiku, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin yüzüne vururken penaltı kararı verilmedi ve yayıncı kuruluş da ne görüntüyü maç sırasında yayınlamadı.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mauro Icardi'nin penaltı pozisyonuyla ilgili eleştirilerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"AYDAN GÖSTERDİNİZ, AYIPTIR, UTANIN"

"Sen yayıncı kuruluşsun. Djiku-Icardi pozisyonunu aydan gösterdiniz. Ayıptır, utanın. Ya çeken uyanık ya çekenin elinde bunlar var ya çeken bunları göstermedi, kasıt var."

"BELKİ LİGİN KADERİNİ TESİR EDECEK POZİSYON"

"Ben yayıncı kuruluşta çalıştım, ne halt olduğunu biliyorum, yapmayın. Eğer bu görüntüyü getiremiyorsanız, ‘kasıt var’ derim. O pozisyonu göstermeyeceksiniz de hangi pozisyonu göstereceksiniz? Belki de ligin kaderini tesir edecek pozisyon." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 15:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Samet
Samet - 5 ay Önce

Fener geri düşerse ligde çekişme olmaz ve beinspor zarar eder yine. Bile isteye ligi dizayn edip feneri yarışta tutmaya çalışıyorlar. TFF ve beinsport bu işte ortaklar. Bunun hesabı sorulmalı artık.

Cemilakin
Cemilakin - 5 ay Önce

Şayet yayinci kuruluşun bu şekilde bir dahli oluyorsa..ozaman gs taraftarları tezden abonelilerini iptale hazırlansinlar..dini imanı para olanlara verilecek en güzel cevap olacaktir...