Fabio Borini: "Galatasaray'a alışıyor, hemen adapte olmak kolay değil"

Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan Fabio Borini, transfer açıklamasında bulundu.

Fabio Borini: "Galatasaray'a alışıyor, hemen adapte olmak kolay değil"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, bu sezon ligde attığı 19 golle adından sıkça söz ettiriyor.

Birçok kulübün listesine giren 32 yaşındaki İtalyan yıldız, gazeteci Gianluca Di Marzio'ya verdiği röportajda transfer sorusunu da yanıtladı.

Beşiktaş'ın listesinde yer alan Borini, "Ocak ayında İtalya'ya dönmediniz. Teklifler var. Özellikle de Hellas Verona... Şimdi de Beşiktaş'ın teklifi var. Ama kulübünüz minimum 1 milyon euro istiyor. Bu sözleşmesi sezon sonunda bitecek bir oyuncu için fazla değil mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"BENİM İÇİN DOĞRU ZAMAN DEĞİLDİ"

"Ocak ayı benim için doğru zaman değildi, öyle diyelim. Ancak gelecek yaz için hiçbir şeyi göz ardı etmiyorum. Bunlar arasında İtalya'ya dönmek de var. Bazı teklifler geldi. Buraya gelmeden önce aralık ayına kadar beklemiştim bir daha bu kadar uzun süre bekleme hatasına düşmeyeceğim."

Borini ayrıca Türkiye'de kalması durumunda Türkçe öğreneceğini de söyledi ve şunları kaydetti:

"Kendimle bir anlaşma yaptım. Burada kalırsa Türkçe'ye daha ciddi şekilde çalışacağım. Birkaç kelime biliyorum. İngilizce ve İspanyolca konuşuyorum, Türkçe'de ise sıfırdan başlamam gerek. Bu çok zor olacak."

Borini, Nicolo Zaniolo için ise şunları söyledi:

"ZANIOLO, TÜRKİYE'YE ALIŞIYOR"

"Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a ve Türkiye'ye alışıyor. Yarışın ortasında gelip Süper Lig'e hemen adapte olmak kolay değil. Türkiye'de İtalyanlara düşkünler. Belki de hala altın çağımıza, 90'ların ve 2000'lerin İtalyan futboluna aşık oldukları için... Taktiğe gösterdiğimiz dikkati, işteki devamlılığımızı takdir ediyorlar."

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 14:53
YORUM EKLE