Fernando Muslera: "Her zaman Galatasaray'ın bir parçası olmaya devam edeceğim"

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Nef Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Fernando Muslera: "Her zaman Galatasaray'ın bir parçası olmaya devam edeceğim"

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı tek golle mağlup etti.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getire gol, yeni transfer Nicolo Zaniolo'dan geldi.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ve Sam Adekugbe açıklamalarda bulundu.

İyi bir tedavi sürecinin ardından sahalara çabuk bir şekilde döndüğünü söyleyen Muslera, "Her şeyden önce depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı dilemek istiyorum. Benim sakatığım şanssızlıktı. Ara olması ve doktorlarımızın sayesinde bugün oynayabildim. Kazanmak önemli. Antrenmanlarda da odak noktamız bu. Galatasaray'ın her zaman en önde olması gerekiyor. Rekoru kırdık ve mutluyuz." dedi.

Fernando Muslera, takımın sağlık ekibinin önemli desteğiyle sakatlığını daha erken atlattığını belirterek, "Fizyoterapistlerle, doktorlarla, kaleci hocamızla birlikte çalıştığımız için bu maça gelebildim. Doktorlar 4-5 hafta demişti. Ben de 4. haftada geri dönebildim. Kendimi iyi hissettiğim zaman geri dönmeyi başardım." ifadelerini kullandı. Uruguaylı kaleci, şampiyonlukla ilgili konuşmak için henüz erken olduğunu ve önlerinde birçok maçın bulunduğunu dile getirdi.

"Her zaman Galatasaray'ın bir parçası olacağım"

Deneyimli kaleci, uzun yıllardır Galatasaray'da forma giydiğini hatırlatarak, şunları kaydetti, "2011'den beri buradayım, ailemi burada kurdum, birçok arkadaşım oldu. Buraya gelmenin doğru karar olduğunu düşünüyorum. 2024'e kadar kontratım var. Fakat Galatasaray benim için böyle bir şey değil. Tabii ki de vücudum el verdiği sürece oynamaya devam edeceğim. Fakat oyuncu olarak olmasa da her zaman Galatasaray'ın bir parçası olmaya devam edeceğim. Türkiye'nin de parçası olmaya devam edeceğim."

Takım olarak iyi bir durumda olduklarını belirten tecrübeli kaleci,Çok iyi bir durumdayız. Başkanımız ve yönetimimizin büyük bir katkısı var. Arkadaşlarımla birlikte hep beraber bunu yaşıyoruz." açıklamasında bulundu.

Sam Adekugbe: "Hedefimize doğru ilerliyoruz"

Galatasaray'ın yeni transferi Sam Adekugbe ise maçın ardından şunları söyledi, "Çok üzücü bir durum. Duygusal olarak da çok yıpratıcı. Galatasaray taraftarlarlarına ve sahada bulunan derneklere destek olmalarını istiyorum. Açıkçası iç sahada oynamak benim için heyecan vericiydi. Şampiyonluk hedefimiz var. 3 puan aldık. Hedefimize doğru ilerliyoruz. Aranın ardından iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2023, 13:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Aytuğ Bozca
Halit Aytuğ Bozca - 10 ay Önce

Muslera idolumsün