Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sürpriz şaka

Galatasaray - Kayserispor maçı öncesi Fenerbahçe tarafından yine çok komik bir algı operasyonu ile karşı karşıya kalındı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sürpriz şaka

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u konuk ettiği maç öncesi akıllara zarar bir olay yaşandı.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ ALGI OPERASYONU

Nef Stadyumu'nda oynanan maç öncesinde Kayserispor kafilesinin kaldığı otelle ilgili Fenerbahçe cephesinden algılar ortaya atıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in otelinde kamp yapan Kayserispor kafilesiyle ilgili farklı anlamlar yüklenmeye başlandı.

FENERBAHÇE'DEN OTEL AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama büyük şaşkınlık yarattı.

Yapılan açıklamada; "Yukatel Kayserispor’un bu akşamki maç için Sn. Dursun Özbek’in otelinde kaldığı kamuoyuna yansıdı. Bu konuda sadece bizim değil tüm spor kamuoyunun sorması gereken 3 soru var: Bu bilgi doğru mu? Doğruysa etik mi? Bu gündemle birlikte akşamki maçın değerlendirmesini nasıl yapacağız? Yıllardır Fenerbahçemize uygulanan sistematik saldırıların ve yarıştırıldığı adaletsiz ortamın sadece küçük bir fragmanını paylaştık. Gerisini siz düşünün! Camiamızı bu ve benzeri hususlarda dikkatli olmaya davet ediyoruz!" ifadeleri y er aldı.

Galatasaray Kulübü ise Fenerbahçe'ye şaka yollu bir cevap vererek ağır bir gönderme yaptı.

"BİZİMKİSİ ŞAKA"

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıkamada; "Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve tüm kulüplerin dikkatine… Bazı kulüp tesislerinde Arçelik marka buzdolabı kullanıldığına dair iddialar ivedilikle araştırılmalıdır! Hangi kulüpler deplasmana giderken Opet’ten yakıtını alıyor, hemen ortaya çıkarılmalıdır' Daha da vahimi, son dönemde Beko marka su ısıtıcı kullanan futbolcular olduğunu duyuyoruz' Sadece bu konuların değil, Divan Restaurantları’nda yemek yiyen yöneticilerin isimlerinin de en hızlı şekilde açıklanmasını bekliyoruz. :) Bizimkisi şaka…Peki bu kadar düşmek yakışıyor mu sana?" ifadeleri kulanıldı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 02:18
YORUM EKLE