Galatasaray, sol beke yeni Sacha Boey'i buldu!

Galatasaray, Avrupa devlerini peşine takan sağ beki Sacha Boey'nin fizik yapısı ve özelliklerine benzer bir sol bek hamlesine hazırlanıyor.

Galatasaray, sol beke yeni Sacha Boey'i buldu!

Şampiyonlar Ligi’nde gözünü son 16 turuna diken Süper Lig’de de Fenerbahçe ile zirve yarışı veren Galatasaray, devre arasında verim alamadığı oyuncularla yolları ayırıp kadroya takviye yapmaya kararlı. Sarı-Kırmızılı yönetim ve teknik heyet, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek olası transferler üzerinde bazı görüşmeler yaptı.

OCAK AYINDA SOL BEK TAKVİYESİ ŞART 

Burada hem gönderilmesi hem de alınması düşünülen oyuncular hakkında bir liste hazırlandı. Transfer zirvesinde ortaya çıkan sonuca göre ara transferde yapılması düşünülen hamlelerden biri de sol bek takviyesi oldu.

ANGELINO BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Şu ana kadar beklentilerin altında kalan Angelino’nun, 4 maç sonra 6 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek olsa da Galatasaray cephesi çok fazla vakit kaybetmeden bu bölgeye başka bir yatırım yapma kararı aldı.

YERİNE 21 YAŞINDAKİ BRADLEY LOCKO 

Scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen ilk isim ise Fransa’nın Brest takımında oynayan 21 yaşındaki Bradley Locko’ydu. Fiziksel ve teknik özellikleri Sacha Boey’ye çok benzeyen Fransız futbolcu, tıpkı Boey gibi Reims’te forma giydi ve 500 bin Euro’ya Brest’e imza attı.

MALİYETİ UYGUN OLURSA TRANSFER EDİLECEK

Teknik ekibin de tam not verdiği Locko için Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde harekete geçecek. Maliyetinin uygun olması durumunda genç oyuncunun transfer edilmesi ve şu sıralarda Avrupa devlerini peşinden koşturan Boey gibi bir yükseliş yaşaması hedefleniyor.

Sezonun Locko - Angelino rotasyonuyla geçilip, oyuncuların gelişim durumuna göre yaz döneminde bir satış yapılması da seçenekler arasında.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 00:33
YORUM EKLE