İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da bu normal değil, Avrupa'da çok azdır"

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Mauro Icardi'nin attığı golle Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da bu normal değil, Avrupa'da çok azdır"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray - Hatayspor maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, HER ZAMAN YAPTIĞI ŞEYİ YAPTI"

"Böyle uzun aradan sonra lige dönmek kolay değil. Galatasaray'da bunun zorluğunu yaşadı. Çok iyi bir oyun ortaya koymadı ancak her zaman yaptığı şeyi yaptı. Icardi'si ile golü buldu ve 1-0'ı korudu. Oyuna rağmen 3 puanı cebine koydu. Üzerine düşeni yaptı. İyiler vardı, kötüler vardı ama gecenin en önemli tarafı Galatasaray 1-0 öne geçtikten sonra skoru son derece iyi koruyan bir takım. Bir kez daha gördük."

"20 KEZ CEZA SAHSINA GİRDİLER"

"Hatayspor 20 kez Galatasaray ceza sahasına girdi. Bu biraz ilerleyen haftalar adına Okan hocayı düşündürebilir. Çünkü daha iyi ayaklara sahip bir takım size 20 kez gelirse sıkıntı çıkarabilir. Gecenin sonunda Galatasaray vasat bile oynasa 3 puanı çıkardığı maçlardan biri oldu. En önemlisi de zaten 3 puan."

"AVRUPA'DA BİLE ÇOK AZ LİGDE VARDIR"

"Galatasaray'ın puan ortalaması 2.70 oldu. Bu normal değil. 2.70 puan ortalaması Avrupa'da çok az ligde vardır. Bu anormal bir gidişat."

"ZAHA VE ZIYECH'TE ÇOK FAZLA BİR ŞEY YOK"

"Okan hoca, Ziyech ve Zaha'yı kazanmak için taraftarlara 'Bakın bunlar iyi oyuncular' dedirtmek için sürekli şans vermeye başladı ama ikisinde de çok fazla bir şey yok. Fizik olarak biraz daha iyi duruma gelmişler ama oyun içinde etkisizler. Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu kanatlarda sezonun genel yükünü çeken isim oldular. Ziyech ve Zaha'dan daha ön plandalar."

"ARAYI EPEY AÇTILAR"

"Bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray vasat performanslara rağmen maç kazanıyor. Rakipler ellerinden geleni yapmalarına rağmen kazanıyorlar. Arada ciddi kalite farkı oluştu. İki takım arayı epey aştı. Puan farkından da belli oluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 19:07
YORUM EKLE