Levent Tüzemen: "Galatasaray Başkanı olsaydım almazdım"

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Levent Tüzemen, yorumlar yaptı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray Başkanı olsaydım almazdım"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen’in açıklamaları şu şekilde:

-ÇOK KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖR İZLEDİK

“Galatasaraylılar için kabus gibi bir sezon geride kaldı. Çok kötü bir Galatasaray izledik. Fatih Terim sonrası çok kötü bir teknik direktör izledik. Galatasaray, Kerem’in sırtından gitti. Mostafa Mohamed şans bulmuyor. Galatasaray’da gelecek sene olmayacak oyunculara yatırım yapıyor. Hep bir bahanesi var. Oynatmadığı oyuncu için sakat diyor. Maç öncesi Antalyaspor’u övüyor. Disiplinli, şefkatli, ekibi güçlü, hırslı, başarıya aç, heyecanlı bir hoca olması lazım.”

-BAŞKAN OLSAYDIM ALMAZDIM-

“Galatasaray Başkanı olsaydım Cicaldau ve Morutan’ı almazdım. Benim yaşadıklarım ve gördüklerim var. 12 milyon Euro, bunlara vermezdim. Ben 12 milyon Euro’ya Galatasaray’a yetiştirmek için oyuncu almıyorum. Burası oyuncunun gelişimini sağlayacağı kulüp değil. Berkan’ı da almazdım.”

-DURSUN ÖZBEK’İN LSİTESİ DAHA GÜÇLÜ-

“Yeni bir yönetim gelecek. Dursun Özbek’in listesi daha güçlü gibi ama Galatasaray’ın seçim iradesine müdahale etmek yanlış.”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 22:18
YORUM EKLE