Mehmet Demirkol: "Bunu tartışmam bile, ben olsam uyarırdım, Galatasaray'ın..."

Galatasaray, skandal hakem kararlarının yaşandığı maçta Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Mehmet Demirkol: "Bunu tartışmam bile, ben olsam uyarırdım, Galatasaray'ın..."

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Sivasspor - Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK FAZLA EKSİK VARDI"

"Okan Buruk'un maç sonu demeçlerine katılıyorum. Takımın çok fazla eksiği vardı ama bu sadece sana özgü bir durum değil, diğer kulüpler de bunun sıkıntısını çekiyor."

"SANCHEZ HARİÇ DİĞERLERİ BEKLENEN SEVİYEYE ÇIKAMADI"

"Wilfried Zaha'nın kalitesinde bir sorun yok ama Halil Dervişoğlu ile iyi bir ikili mi, ona bakmak lazım. Kerem Aktürkoğlu ve Halil, o bağlantıyı daha iyi sağlıyordu. Geçen sene bu ikililer iyidi; Kerem-Icardi, Kerem-Mertens Rashica ve Saccha Boey bağlantısı ama bu sene onu göremiyoruz. Bunun sebebi de transferler. Davinson Sanchez hariç diğerleri beklenen seviyeye çıkamadı. Bu sene Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve Torreira iyi bir üçlü oluşturdu ama temel sorun bu değil. Rakip zaten sana çok gelemiyor. Temel sorun senin hücumda ikilileri, üçlüleri kurup rakibin savunmasını çalkalayamamak."

"KEREM DEMİRBAY'IN PENALTISI FUTBOLUN RUHUNA AYKIRI"

"Sivasspor'un Kerem Demirbay'ın elle oynamasıyla kazandığı pozisyon kural gereği penaltı ama kendini sakınıyor bence olmamalı, futbolun ruhuna aykırı."

"ABDÜLKADİR PARMAK'IN ELLE OYNAMASI PENALTI"

"Abdülkadir Parmak'ın düşüp elle oynadığı pozisyon da bana göre penaltı. Düşerken elle oynasa bir şey demezsin ama düşüp bir tur daha elini açıyor ve topla temas ediyor. Niye açıyorsun elini? Bunu tartışmam bile, net penaltı. Ben VAR olsam uyarırdım. Galatasaray'ın penaltısı verilmedi."

"HALİL'İN AYAĞINA VURALAN POZİSYON DA PENALTI"

"Halil Dervişoğlu'nun ayağına vurulan pozisyon da bana göre penaltı. Ayakta veya yerden vurmuşsun ne farkı var? Baktığın zaman Galatasaray'ın net 2 penaltısı verilmedi."

"KEREM DEMİRBAY'IN POZİSYONUNDA VAR'IN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY YOK"

"Kerem Demirbay'ın Sivassporlu futbolcunun temasıyla yerde kaldığı pozisyonda ise VAR'ın yapabileceği bir şey yok. Ben Zorbay Küçük'ün hakemliğini sevmiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 17:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahaddin
Selahaddin - 4 ay Önce

Hakemerhaba skandalı bir yana Okan GS için yetersizHaliç'e direk maça başlaması,Zahayı oyundan geç alması,önde oynamaması, Mertebesi çıkarması...akla gelen örnekler.