Mehmet Demirkol: "Galatasaray milyon dolarlar verip almadı, zaten tutmayan oyunculardan biriydi"

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettiği maçta dikkat çeken performanslar varken Kazımcan Karataş ile ilgili algı operasyonları yapıldı.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray milyon dolarlar verip almadı, zaten tutmayan oyunculardan biriydi"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Ankaragücü - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN FENERBAHÇE'YE GÖRE AVANTAJI..."

"Galatasaray artık rakipleri daha kolay çözüyor. Fenerbahçe'ye göre avantajı savunma arkasına koşu yapabilen oyuncuları var. Maçı baştan koparıyorlar ve rakibi üzerine de getirmiyorlar."

"EMRE BELÖZOĞLU, YORGUN OLACAKLARINI DÜŞÜNDÜ"

"Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın Sparta Prag maçından dolayı yorgun olacaklarını düşündü, takımını ataklarda hızlı çıkarmayı denedi ama başarılı olamadı. Daha çok top yapan oyunculara ihtiyacı vardı."

"MAÇIN OYUNCUSU SANCHEZ"

"Maçın oyuncusu Davinson Sanchez. Kerem Demirbay da iyiydi ama altı pasta gol atması çok değerliydi."

"GALATASARAY'DA TUTMAYAN BİR OYUNCUDU, MİLYON DOLARLA VERİP ALMADILAR"

"Kazımcan Karataş, zaten iyi değildi. Aynı performansını Ankaragücü'nde de devam ettirdi. Zaten Galatasaray'da tutmayan oyunculardan birisi. Milyon dolarlar verip almadılar."

"KÖHN'Ü İLK MAÇTA DEĞERLENDİRMEK DOĞRU OLMAZ"

"Derrick Köhn'ü ilk maçında değerlendirmek doğru olmaz. Çünkü karşısında onu zorlayacak organizede bir takım yoktu. Birebirde hiçbir oyuncu karşısına çıkmadı. Biraz beklemek lazım. Sacha Boey ve Kerem Demirbay'da bunu gördük."

"TUR HALA ORTADA"

"Galatasaray'ın Sparta Prag karşısında bir avantajı var ama bana göre tur hala ortada. Çalışarak hücum yapıyorlar ve organize bir takımlar. Oyundan etkilendik fakat bireysel anlamda iyi oyuncuları yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 20:26
YORUM EKLE