Nihat Kahveci: "Galatasaray'da böyle oynamaya devam etsin, adına şarkı besteleyebilirler"

Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da böyle oynamaya devam etsin, adına şarkı besteleyebilirler"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN EN İYİ MAÇLARINDAN BİRİYDİ"

"Bu maçta zemin top oynamaya elverişliydi. Galatasaray sezonun en iyi maçlarından birini oynadı. Galatasaray 15 dakikada fişi çekti ama böyle bir fiş çekme yok. O fişi kimse takamaz, inanılmaz oynadı."

"TETE İLK DEFA BU KADAR HIRSLIYDI"

"Ben Tete'yi ilk defa bu kadar hırslı gördüm. Kerem Aktürkoğlu'nun golü ve asisti olmamasına rağmen 10 üzerinden 8'lik oynadı. Orta sahada Torreira yok ama sorun değil."

"EKSİK OYUNCULARI ARAMADILAR"

"Galatasaray, eksik oyuncularını aradı mı? Böyle bir şey yok. Okan hoca, devam diyor. Elinde olanlara konsantre oluyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ NE YİYORSUN, NE İÇİYORSUN?"

"Bana bir kişi Barış Alper Yılmaz'la ilgili kötü bir şey söylesin. Çocuk hak ediyor. Sabaha kadar konuşursun. Ne yiyorsun, ne içiyorsun, bu nasıl bir atletizm? Çok enteresan."

"GALATASARAY'DA EN FORMDA OKAN BURUK"

"Galatasaray'da herkes formda ama en formda teknik direktör, Okan Hoca. Maça öyle bir başlıyorlar ki ben not almayı bıraktım. Bunu da her zaman demem. Çünkü yetişemiyorum. Yazarken maçı kaybediyorum. Bu tempoaya ayak uydurabilmek için hızlı yazma idmanlarına başlayacağım. Bizim de daha atletik olmamız lazım. Galatasaray inanılmaz top oynadı."

"KÖHN, BÖYLE OYNASIN, YENİ BİR ŞARKI BESTELEYEBİLİRLER"

"Derrick Köhn böyle oynamaya devam etsin, Galatasaraylı taraftarlar yeni bir şarkı besteleyebilirler. Biz 'Galatasaray forvet mi aldı? Defansını da görelim.' dedik ama defansı da iyiydi."

"SPARTA PRAG MAÇI İÇİN ÇOK UMUT VERDİ"

"Galatasaray, İnşallah bugünkü performansı da alır, Sparta Prag deplasmanında da yansıtır. Çünkü bu maçta oyun deplasmanda oynanacak maç için bana çok umut verdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 22:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oğuz yaşar
Oğuz yaşar - 3 ay Önce

Kim tutar cimbomu. Mayıslar bizim. Fenerliler artık bunu hep bilsin isterim.